• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Simonelli Oscar 2 ve musica lux

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Remzi58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Remzi58

Üye
İsim
Remzi
Daha fazla  
İsim
Remzi
Merhabalar.Bu iki makine var aklımda ama aradaki fiyat farkına değer mi bilemedim.Ayrıca bir yerde simonelli cok arıza yapiyor dendi fakat yabancı forumda oscar 2 ve bu modele kaliteli denmiş.Sizin görüşleriniz nedir ?

Merak ettim, nerede simonelli için çok arıza yapıyor diyorlar..?
(Simonelli satıcısı, kullanıcısı ya da fanı değilim bu arada)

Merak ettim, nerede simonelli için çok arıza yapıyor diyorlar..?
(Simonelli satıcısı, kullanıcısı ya da fanı değilim bu arada)
Birinin vesilesiyle bir bayanla konuştum.Kahve makine satış yapan.Simonelli hep arıza yapıyor la cimbali al dedi.Bende çok inanmadım çünkü marka üzerinden yorum yapmak bana yanlış geliyor.Belli model söylese bir şey demezdim.Sonuçta her firmanın iyi ve kötü ürünleri vardır.

Elindekini satma derdindeymiş o ablamız.

Oscar biraz daha giriş seviyesindeki ticari bir makina, musica ise ev tipi olarak konumlandırılmakta genelde.

Bu arada evde mi kullanacaksınız yoksa ticari amaçla mı? Hani pazarlamacı apla cimbali önerince ticari kullanıma gidiverdi aklım.🤔

Bu arada evde mi kullanacaksınız yoksa ticari amaçla mı? Hani pazarlamacı apla cimbali önerince ticari kullanıma gidiverdi aklım.🤔
Büfe için düşünüyordum.Lelit mara gördüm ama o da oscar 2 kadar pratik durmuyordu.Oscar 2 benim işimi görür diye düşünürken musica lux gördüm.Daha iyiye benziyor diye sormak istedim.Gerçi bütçe de fazla değil.Yanina değirmen de almak gerekeceği için oscar 2 daha fiyat performans geldi.

Yani vurdukça tozar. Şöyle bir geyik döndü, bir bakın bakalım. Büfede (muhtemelen tamamı TV) konvansiyonel makina ile ne kadar uğraşılır bilemedim şimdi.

Büfe dedi, benzinci demedi :LOL: ;)
Yani vurdukça tozar. Şöyle bir geyik döndü, bir bakın bakalım. Büfede (muhtemelen tamamı TV) konvansiyonel makina ile ne kadar uğraşılır bilemedim şimdi.

Bu postu gördüm.Çok bir şey anlamadım.Sizin burda bahsettiğiniz makineye de baktım ama fazla gelir bana.Hem potansiyel hem de kapladığı yer olarak da uygun değil.Ama arkadaşın demek istediğini anladım.Sanırım turkiyede kahve pazarına karşı bi akım var.Ben bile içinde buldum kendimi.İşletmelerin çoğu önceden 3 ü 1 arada içerken şimdi çekirdek kahve falan demeye başladı 😅
Yakında kahvehanelerde dayıları latte içerken görücem diye ödüm kopuyo

Son düzenleme:

Bir de ben aslında tam para kazanmak için yapmıyorum.Hem merak hem de keyif amaçlı.Simonelli oscar 2 chat gpt ile öğrendim.Bana giriş seviyesi ticari makine şöyle dedim oscar 2 nin de olduğu 4 makine söyledi 😅

Son düzenleme:
Sana linkini verdiğim konudaki arkadaş milleti accık fıttırttı da, acaba aynı kişi mi diye şüpheleniyorlar ister istemez. Büfede tam otomatik makinanın gideri vardır ama.👍
Doğrudur valla ne diyeyim.Biraz karışık post olmuş.Umarim arkadaş da işletmesine makinesini almıştır.Benim yakınımda da otomatik makine var.Hatta arkadasin birinde dr coffe markalı bir cihaz vardı.Ben biraz merak saldım.Kahve satayım para kazanayım değil de.Ben kendi halimde takılayım soran olursa para kazanayım modu diyebiliriz.

Geri