• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sıfır Özel Tasarım Seramik Knock Box lar

espressoankara

Yeni Üye
İsim
Mustafa
Daha fazla  
İsim
Mustafa
Selam İsmim Mustafa Ankara da yaşıyorum. Yurtdışına çoğu kendi tasarımım olan kahve ekipman ve aksesuarlarının satışını yapmaklayım. Yurtiçi satışlarına da başlayacağım ve ilk kez burada ürünlerimin en önemli parçası olan seramik knock boxları beğeninize sunmak istiyorum. Knock Box ın yurtdışı satış fiyatı kargo hariç 45 USD, yurtiçi başlangıç fiyatı olarak ise burası için 750 TL ," Kargo (Alıcı Ödemeli)" olacak şekilde bir fiyatlandırma politikası beni kurtarıyor. Alıcıların beğeniyle kullanacaklarına inanıyorum. Çünkü kendimde bu seramik knock box ı kullanıyorum. Farklı knock box lar kullandım ve en sağlıklısı, temizliği kolay, şık ve en havalısı :) buydu. Güzel Kahveli günler...

DSC_3236.jpgDSC_3165.jpgDSC_3254.jpgDSC_3241.jpg

Son düzenleme:
Merhabalar,

Hayırlı satışlar öncelikle. İlk akla gelen sert vurumlarda dayanıklılığı nasıl? Malum bazen keklerin çıkmadığı oluyor ve sert vurmak zorunda kalıyoruz. Bu konu da dayanıklılığı hakkında sizi dinlemek isteriz.

Bir de portafiltre holder da iyi bir ürün olabilir miş. Şu an mesela yukarıdaki renkten yada farklı renklerde portafiltre holder yapılsa güzelmolur gibi. Siyah ve beyaz ayrı ayrı sade ürün güzel satabilir diye düşünüyorum. Şu an olsa ben alırdım bir tane. Siyah - beyaz setuplar için iyi bir seçenek olabilir.

Merhabalar,

Hayırlı satışlar öncelikle. İlk akla gelen sert vurumlarda dayanıklılığı nasıl? Malum bazen keklerin çıkmadığı oluyor ve sert vurmak zorunda kalıyoruz. Bu konu da dayanıklılığı hakkında sizi dinlemek isteriz.

Bir de portafiltre holder da iyi bir ürün olabilir miş. Şu an mesela yukarıdaki renkten yada farklı renklerde portafiltre holder yapılsa güzelmolur gibi. Siyah ve beyaz ayrı ayrı sade ürün güzel satabilir diye düşünüyorum. Şu an olsa ben alırdım bir tane. Siyah - beyaz setuplar için iyi bir seçenek olabilir.
Teşekkürler,
Yaklaşık bir yıldır farklı Seramik Knock Boxlarımızı deneyip kullanma imkanım oldu. Bu ürünü de birkaç aydır kullanıyorum. Hatta bazen bilerek, biraz abartılı sert vurum yapıyor keki çıkartıyorum. Dayanıklılık konusunda kesinlikle hiçbir problem yok. Ahşapta bile hiçbir iz (sıfır iz) oluşmuyor.
Çubuğu bazı satıcılar kauçukla kaplıyor ancak bence hata yapıyorlar. Çünkü bu hem görünümü, estetiği bozuyor hem de temizliği zorlaştırıyor. Bu konuda içiniz rahat olsun garantisini gönül rahatlığıyla veriyorum.

Portafiltre holder ın seramikten üretimi üzerine hiç çalışmadık. Açıkçası şu an benimde ilgimi çekti. İlerliyen zamanlarda bunun araştırmasını da yapacağım. Fikir için Çok teşekkürler

Cevabınız için teşekkürler. Bu dikkate alınacaktır. Bahsettiğim holderlar için bir kaç örnek iletiyorum size. Teknik olarak rahat çözeceğinizi düşünüyorum.

Örnek

Ben teşekkür ederim. Oldukça şık ürünler. Lastik yuvası ve seviye düğmesini yerleştirmek hususu gibi ince ayrıntıların üzerinde çalışılması gerekecek. Ayrıca o seviye düğmesi (vidasını) nereden temin ediliyor açıkçası bilemedim

Geri