• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sezy Specialty Coffee Espresso Set %25 indirimle sizlerle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S.Yavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benimkiler 21 Ocak tarihli geldiğinden birini arada harcamam gerekecek :)
Yanında hediye gelen ethiopia bochesaya bayıldım.
İlk Sezy nin espresso çekirdek kavrumunu almıştım yanında yine böyle hediye gelmişti. Bu hediye kahve konusunda ufak bir ricam olacak. Bizler genelde ortalama 18 gr çekirdek kullandığımızdan gelen 30 gr lık pakette 12 gr kalınca ne yapacağımı düşünüyorum. 36 yaparsanız daha iyi olur düşüncesindeyim.Yani şimdi ben bu kahveyi beğendim ama emin olmak için ikincisini tek shot yapmam gerekti onda da double shot kadar sağlam bir tat alamadım. Biliyorum hediye ama sonuçta ben onu tattığımda beğenip alabilirim ya da birilerine önerebilirim.

benimkiler 21 Ocak tarihli geldiğinden birini arada harcamam gerekecek :)
Yanında hediye gelen ethiopia bochesaya bayıldım.
İlk Sezy nin espresso çekirdek kavrumunu almıştım yanında yine böyle hediye gelmişti. Bu hediye kahve konusunda ufak bir ricam olacak. Bizler genelde ortalama 18 gr çekirdek kullandığımızdan gelen 30 gr lık pakette 12 gr kalınca ne yapacağımı düşünüyorum. 36 yaparsanız daha iyi olur düşüncesindeyim.Yani şimdi ben bu kahveyi beğendim ama emin olmak için ikincisini tek shot yapmam gerekti onda da double shot kadar sağlam bir tat alamadım. Biliyorum hediye ama sonuçta ben onu tattığımda beğenip alabilirim ya da birilerine önerebilirim.
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Hediye kahve size 30 gram geldiyse biraz torpilli gelmiş. Sipariş yanında yolladığımız tadımlık hediye aslında 25 gram. Üstüne çıktığımda hanımdan fırça yiyorum :) Şaka bir yana inanın fiyatları belli bir noktada tutmak için o kadar ince hesaplar yapmak zorunda kalıyoruz ki sizin aslında çok doğal olarak arzu ettiğiniz ufak tefek konular bile kümülatif olarak baktığımızda bizim tarafımızda dengeleri bozabiliyor. Anlayışınız için çok teşekkür ediyorum :)

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Hediye kahve size 30 gram geldiyse biraz torpilli gelmiş. Sipariş yanında yolladığımız tadımlık hediye aslında 25 gram. Üstüne çıktığımda hanımdan fırça yiyorum :) Şaka bir yana inanın fiyatları belli bir noktada tutmak için o kadar ince hesaplar yapmak zorunda kalıyoruz ki sizin aslında çok doğal olarak arzu ettiğiniz ufak tefek konular bile kümülatif olarak baktığımızda bizim tarafımızda dengeleri bozabiliyor. Anlayışınız için çok teşekkür ediyorum :)
Tabiki de katılıyorum sizlere. Bende yorumu yazarken biraz çekinerekte yazdım. Bu zamanda hem uygun kahve kavurup hemde hediyeye laf söylemek doğru değil.Benim gibi aa bu hediyeyi de bir deniyeyim bakayım güzelse bundan da alırım diye yaklaşan insan sayısı artmasını temenni ediyorum. :) Espresso tarafında ürün seçeneklerinizi bu şekilde kampanyalarla arttırmanız ve tanıtmanız bizler içinde bir seçenek haline geliyor. Bol kazançlı günler dilerim..

Bu arada El salvador cosheda yı degassing ten önce feda etmeye karar verdim. :coffee:

Set de olan Peru hariç diğerleri, en az 1. versiyonu, denedim. İyi ve F/P bir set. Kahvelar'a diyecek bişeyim yok. Her biri ayrı bir keyif. Genelde hiç bir koşulda blend kahve sevmem ve kullanmam. Kahveler son doza geramaj eksik gelince blend yapib ziyan etmemek adına Ethiopia Gr1 ve Rawanda blend yaptım. Sonuç beklediğimden daha iyidir.

Set de olan Peru hariç diğerleri, en az 1. versiyonu, denedim. İyi ve F/P bir set. Kahvelar'a diyecek bişeyim yok. Her biri ayrı bir keyif. Genelde hiç bir koşulda blend kahve sevmem ve kullanmam. Kahveler son doza geramaj eksik gelince blend yapib ziyan etmemek adına Ethiopia Gr1 ve Rawanda blend yaptım. Sonuç beklediğimden daha iyidir.
Afiyet olsun

Geri