• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sezy Coffee 2023 Haziran Ayı Kahveleri %10 İndirimli Olarak Sizlerle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S.Yavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Daha önceki alımımda memnun kalmıştım, haziran kahvelerinden 3 çeşit bir de gabriela ile 4 lü bir set yaptım kendime. Sezy'nin profilini beğendim, genelde moccamasterda demliyorum, bazen V60 , uygun çekirdek varsa mokapot. Sezy de çeşitlilik güzel fiyatlar ise makul. Enteresan çekirdek deneyeceğiz diye koşturmaktan ve anormal paralar ödemekten yoruldum ben. Daha mütevazi çekirdeklere yöneliyorum yeterki kavurucu özenle kavursun ve 2-3 sezon öncesinin kahvesi olmasın.

Yeni kahveleri deneyeyim diye bakayım dedim dün ve ilk defa sipariş vermiş bulundum bugün elime ulaştı. Eklediğiniz hediye için de ayrıca teşekkürler, yarın sabah demlemek için sabırsızlanıyorum

Geri