• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sensory Flavor Cup-Origami, Orea...

nnarlikuyu

Üye
İsim
Nahit
Daha fazla  
İsim
Nahit
Arkadaşlar merhaba, duyusal anlamda daha iyi bir sonuç verdiğini düşündüğüm ve yarışmalarda da gördüğüm farklı tasarımlarda bardaklar var. Origami'nin sensory flavor ya da orea'nın sense tarzı bardakları, kruve da bunlara dahil sanırım. Bunların Türkiye'de satışı var mı ya da kullanan var mı, tecrübelerini ve ulaşılabilirliğini paylaşan olursa çok sevinirim.

Origamilerin TRde satışını görmedim hiç, ve ne kadar etkileyebilir ki dediğim minör bir fark beklediğim bardaklardı ancak KAWA'da bazı kahveleri farklı sensory cuplarla servis ediyorlar ve orada inanamamıştım bu kadar fark yarattığına...elbette tat çok göreceli bir kavram ama tadı algılamamızı etkiliyor bardağın yapısı.

origami pinot kullanıyorum profosyonel değilim gelişme aşamasındaki biri olarak yorum yapacaksam kahvedeki aromaları koklayınca daha net veriyor alt tarafı geniş olduğu için girdap oluşturabiliyorsunuz ve en güzel yanı ağız kısmı eğimli olduğu için kahve dilimin hepsinden geçiyor aromaları yakalayabiliyorum resim bıraktım
IMG_6409.jpeg

Hocam bir kaç aydır Acme Tajimi Cup ve Avensi Wave Alto ve Aeresso sahibiyim. Avensi Wave aldığımdan beri başka bardak kullanamaz oldum, bunun tabi estetik beklenti, bardağın oluşturduğu tat beklenti yoğunluğu vs bir kaç parametre daha olsa da bardağın süreçte tatta belirleyici olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Hocam bir kaç aydır Acme Tajimi Cup ve Avensi Wave Alto ve Aeresso sahibiyim. Avensi Wave aldığımdan beri başka bardak kullanamaz oldum, bunun tabi estetik beklenti, bardağın oluşturduğu tat beklenti yoğunluğu vs bir kaç parametre daha olsa da bardağın süreçte tatta belirleyici olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.
Acme tajimi aldım fakat hem aroma anlamında çok iyi bir sonuç elde ettiğimi söyleyemem hem de ısıyı çok fazla iletmesi sebebiyle kullanışsız geldi, belki espressoda daha iyi bir deneyim sunar. Avensi Wave'i yurtdışından mı aldınız?

origami pinot kullanıyorum profosyonel değilim gelişme aşamasındaki biri olarak yorum yapacaksam kahvedeki aromaları koklayınca daha net veriyor alt tarafı geniş olduğu için girdap oluşturabiliyorsunuz ve en güzel yanı ağız kısmı eğimli olduğu için kahve dilimin hepsinden geçiyor aromaları yakalayabiliyorum resim bıraktım
Ekli dosyayı görüntüle 37849
Hocam ürün Türkiye'de satışta mı?

Geri