• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Selamlar

emirhancakir

Yeni Üye
İsim
Emirhan Çakır
Daha fazla  
İsim
Emirhan Çakır
Espresso Makinesi
Philips LatteGo 5400
Değirmen
Çin malı havana
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Pendik
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Tuzla
Twitter
MasaldaOyleOlur
Herkese selam.

Pendik/Istanbul’dan aranıza katıldım. Yollardır peşimi bırakmayan kahve sevdam, beni buralara getirdi. :)

Günlük kahve içmezsem ölürüm, sigarayı bıraktım ama kahveyi bırakamam :) Zamanında filtre kahve peşinde çok koştum ama istediğim lezzeti çoğu zaman bulamadığım için makine de kenara kaldırıldı, ben de filtre kahve içmeyi bıraktım ki günlük 1 litre içiyordum belki de..

Artık Americano ve Espresso içiyorum. Bilmiyorum ama bana daha kahve gibi geliyor, sizce?

Philips LatteGo 5400 serisi ile içiyorum.
Elle yapmak isterdim ancak hem zaman, hem de çok model vs olması, 100 tane makineyi al dene al dene yapamayacağım için, belirli bir standartı oturtmuş makineyi alıp, ortalama bir lezzet elde etmeyi planladım ve aldım. Ortalama da öyle bir şey oldu.

Okuduğunuz için teşekkürler, her konuda herkesin önerilerine açığım. Foruma bu yüzden katıldık.

Merhabalar @emirhancakir . Foruma hoş geldiniz. Günlük tüketim dozajını fazla aşmamak kaydıyla kahve tüketmek iyidir. Hatta yapılan klinik deneylerde özellikle sade tüketilen filtre kahvenin kalp sağlığına iyi geldiği de söylenmekte. Amiracano ve espresso tabii ki iyi kahve çeşitleri ancak size basit bir V60 dripper, kuğu boyunlu kettle ve filtre kağıdı aracılığıyla evde kendinizin kolaylıkla yapacağı V60 filtre kahveyi de denemenizi kesinlikle öneririm 👌. Zira, bir süre sonra kahve çekirdeğindeki aromatik tatları, V60 ile daha iyi deneyimlediğinizi siz de göreceksiniz. Keyifli forumlar dilerim, kahveleriniz lezzetli olsun... :) :coffee:

Geri