• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Selamlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oyeter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oyeter

Yeni Üye
İsim
Onur
Daha fazla  
İsim
Onur
Merhabalar, aranıza 2 gün önce katıldım,forumda oldukça faydalı bilgiler ediniyorum, umarım bende tecrübelerimi paylaşacak bilgi seviyesine biran önce gelirim.
Kahve sevgim sırasıyla, Nescafe, Tchibo kapsullü makineler, filtre kahve makinesi, öğütücülü filtre kahve makinesi derken:

Şuan Alman malı, Römmelsbacher bir öğütücüm var
Clever Dripper ve V60 ile demlemeler yapıyorum.

Kahve tüketimi pandemiyle birlikte bir ofis kahve tüketim boyutlarına geldiğinden, daha hesaplı olduğunu düşündüğüm için yeşil çiğ olarak orta kalite çekirdekler alıp evde fırında kendim kavuruyorum.

Pahalı bir hobi - zevk olduğunu bu zamana kadar düşünüyordum ama foruma gelimce bu işin bir sonunun olmadığına kanaat getirdim.

Onur

Merhaba, tek seferde 100-150gr kadar kavurabiliyorum biraz uğraştırıyor ama beni kesiyor amatör olarak. Bazen homojen olmadığı oluyor, ilk çıtlamadan sonra biraz daha bekletip çekiyorum, çok koyu kavurma yapmıyorum. Ekte foto koydum, costa rica tarazzu. Aslında istanbulda yakınlarda olupta denemek isteyen biri olsa, yorum yapsa biraz daha gelişebilir diye düşünüyorum.

Ekli dosyalar

• 1622889204120759561088237146036.jpg
    1622889204120759561088237146036.jpg
    123.5 KB · Görüntüleme: 8
Hoşgeldiniz

Merhabalar, aranıza 2 gün önce katıldım,forumda oldukça faydalı bilgiler ediniyorum, umarım bende tecrübelerimi paylaşacak bilgi seviyesine biran önce gelirim.
Kahve sevgim sırasıyla, Nescafe, Tchibo kapsullü makineler, filtre kahve makinesi, öğütücülü filtre kahve makinesi derken:

Şuan Alman malı, Römmelsbacher bir öğütücüm var
Clever Dripper ve V60 ile demlemeler yapıyorum.

Kahve tüketimi pandemiyle birlikte bir ofis kahve tüketim boyutlarına geldiğinden, daha hesaplı olduğunu düşündüğüm için yeşil çiğ olarak orta kalite çekirdekler alıp evde fırında kendim kavuruyorum.

Pahalı bir hobi - zevk olduğunu bu zamana kadar düşünüyordum ama foruma gelimce bu işin bir sonunun olmadığına kanaat getirdim.

Onur
Hoş geldiniz! gerçekten sonu yok ve sizin beklentileriniz ile alakalı. Benim de elimde hala bir EKM 300 var :) çok kullanmıyorum ama siz yazınca bakıştık kendisiyle :)

Geri