KorkulukBey
Yeni Üye
- İsim
- Yasin
Daha fazla
- İsim
- Yasin
- Değirmen
- Tchibo elektrikli kahve değirmeni
- Ekipmanlar
- Chemex, V60, mola pot, Philips filtre kahve makinesi
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Hayır
Barista olarak Starbucks da çalıştım. Bu süreçde kahve seminerlerine katıldım. Kahve uzmanlığı yapıp seminerler verdim. Vardiya müdürlüğü ve mağaza müdürlüğü de yaptım. 94 doğumluyum. Kahveyi 18 yaşımdan beri çok severim. Kahvenin sevgi ile hazırlanması gerektiğine inanırım. Özenle hazırlanan her bardak çok daha ayrıcalıklıdır. Uzun zamandır evde kendime baristalık yapıyorum. Filtre kahve makinesi ve mokapot kullanıyordum. Son 1 yıldır chemex, V60 ekipmanları edindim. Çok aşırı deneysel işler kovalamak değilde tutarlı genel deneyimleri tekrar etmeyi seviyorum. Meyvemsi tatların hissedildiği kahveleri çok seviyorum. En son Montag Coffee'den funky berry deneyimi ile arşa çıktığımı hatırlıyorum. Şu anki en eşsiz deneyimim bu idi. Montag, spada, gourme, kafeinkültür, nok ,notjustcoffee deneyimlediğim yerlerdir. Önceliğim fiyat performans ürünleridir. Aylık ortalama 1.5 kg kadar kahve tüketiyorum bu yüzden f/p önerilerine açığım
forumda yeniyim. Umarım paylaşımlarımız bilgilendirici doyurucu ve keyifli olur. İyi günler dilerim.