• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Satıldı Sıfır Ayarında Orijinal Clever Dripper

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Goldviper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
300TL

Goldviper

Barista
İsim
Ahmet
Daha fazla  
İsim
Ahmet
Orijinal Clever Dripper. Deneme amaçlı aldım sadece 2 defa kullandım, kutusunda bekliyor sıfırdan kesinlikle farkı yoktur, yanında 40 tane de tam uyumlu filtre kağıdı hediyemdir. 399TL

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240402_211011.jpg
    Screenshot_20240402_211011.jpg
    101.8 KB · Görüntüleme: 106
  • Screenshot_20240402_211027.jpg
    Screenshot_20240402_211027.jpg
    114.9 KB · Görüntüleme: 102
  • Screenshot_20240402_211048.jpg
    Screenshot_20240402_211048.jpg
    94.5 KB · Görüntüleme: 99
  • Screenshot_20240402_210950.jpg
    Screenshot_20240402_210950.jpg
    104.3 KB · Görüntüleme: 102
Sarı sitedeki ilanlarda olan; hatasız, boyasız bilmem neysiz, sıfır bandı falan deyip ekspertiz raporunda bilmem kaç bin TL tramer kaydı çıkan araçlar gibi olmuş sizin ilanda. 😅
Sizde başlığa sıfır yazmışsınız ama içeriğe bakınca kullanıldı demişsiniz. 😅 e doğal olarak sıfırlığını kaybetmiş aslında. 🤓

Haklısınız 2 defa deneme amaçlı kullandım... neredeyse su bile değmedi ama😄 Şaka bir yana, sıfır dememin ve ayrıntıda belirtmemin nedeni, uzun süreler kullanılmış bir ürün olmaması iki defa denemiş olmam (arada da kutusundan çıkarıp baktım sayılır mı? ) ve dürüst olmam. Dürüst olmak cezalandırılıyor nedense, ben bu ürünü bir kez dahi kullanmadım diye de satabilirdim, çünkü ürün gerçekten sıfır gibi ve kimse de iki kez kullanılmış bu ürün demezdi.
Sarı sitedeki ilanlarda olan; hatasız, boyasız bilmem neysiz, sıfır bandı falan deyip ekspertiz raporunda bilmem kaç bin TL tramer kaydı çıkan araçlar gibi olmuş sizin ilanda. 😅
Sizde başlığa sıfır yazmışsınız ama içeriğe bakınca kullanıldı demişsiniz. 😅 e doğal olarak sıfırlığını kaybetmiş aslında. 🤓

Dürüst olduğunuz için teşekkürler. Ama bu zaten default olmalı. Dürüst olmak normal ve dürüst olmamak anormal bir durum. Olması gereken normal birşey yaptığınızda zaten normaldir, birşey bekleyemezsiniz. Anormal olanı yaptığınızda cezalandırılırsınız. Her ne kadar artık tartıda hile hurda yapmayan esnafı alkışlayacak duruma gelsek de, bu onların halihazırda yapmakla mükellef olduğu durumlar.

Rica ederim kesinlikle haklısınız, dürüst olduğum için kimseden herhangi bir şey beklemiyorum zaten, fakat aynı zamanda ceza niteliğinde karşılık da beklemiyorum. Yukarıdaki mesaja bakarsanız arkadaş neredeyse dolaylı olarak dolandırıcı manasına gelebilecek bir mesaj yazmış sarı siteden örnek vererek. Benim ilanımı okuyan kişi için yalan, yanlış hiç bir bilgi yok, aldıktan sonra karşılaşacağı hiç bir sürpriz yok. Ürün ne ise onu yazdım. İyi günler dilerim.
Dürüst olduğunuz için teşekkürler. Ama bu zaten default olmalı. Dürüst olmak normal ve dürüst olmamak anormal bir durum. Olması gereken normal birşey yaptığınızda zaten normaldir, birşey bekleyemezsiniz. Anormal olanı yaptığınızda cezalandırılırsınız. Her ne kadar artık tartıda hile hurda yapmayan esnafı alkışlayacak duruma gelsek de, bu onların halihazırda yapmakla mükellef olduğu durumlar.

Hocam 02 boyutunda fakat içine istediğiniz boyutta filtre koyabilirsiniz, 01 filtre de koyabilirsiniz, daha az su ile de demleme yapılabilir.

Sonunda satılmış. Yoksa asla kullanmayacak olmama rağmen ben alacaktım. :D
Çok hoşuma gidiyorlar nedense. V60 varken dediğim gibi kullanmayacağım asla ama gene de güzeller.
İşte, kampta vs. french press'ten daha iyi bir seçenek bence.

Geri