• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı 𝗦𝗮𝗴𝗲 𝗦𝗘𝗦𝟴𝟳𝟲 𝗕𝗮𝗿𝗶𝘀𝘁𝗮 𝗘𝘅𝗽𝗿𝗲𝘀𝘀 𝗜𝗺𝗽𝗿𝗲𝘀𝘀 ve ekipmanlar

Ürünün Fiyatı
36.000

berkozden

Barista
İsim
Berk Özden
Daha fazla  
İsim
Berk Özden
Espresso Makinesi
Lelit Mara X
Değirmen
Kinu M47 Classic
Kahve Arkadaşlığı İl
İzmir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Narlıdere
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Balçova
Ürün 04.05.2024 Tarihinde İzmir İstinyePark Enplus mağazısından alınmıştır. Çok iyi baktım fakat 7 aylık garantisi de devam etmektedir. Kutusu Bulunmaktadır. Mayıstan Ekim ayına kadar çok az kullanılmış yaklaşık 1 yıllık periyotta sadece hergün sabahları 1 shot espresso yapılarak kullanılmıştır. Değirmen olarak Kinu m47 aldığım için Dahili değirmenini yaklaşık 4-5 ay çok az kullandım. Sütlü içecek kullanmadığım için buhar çubuğunu hiç kullanmadım desem yeridir. Her Hafta Puly ile backflush temizliğini yaptım. Filtre su- paketli az kireç içeren su kullanmama rağmen cihaz uyarı verdiğinde URNEX dezcal ile temizliği gerçekleştirilmiştir. Cihazın tüm parçalı tamdır. Barista expresse göre ek olarak tamperi sayesinde dozajı kendine göre otomatik ayarlayabilmektedir. 1 dk kadar manuel olarak ayarlanabilen pre-infusion yapma özellliği vardır. PID özelliği sayesinde 91-95 dereceler arasında su sıcaklığı ayarlanabilmektedir. Bu nedenle Light Roastlarda verim alabildim özellikle. Satmak istememin nedeni daha üst bir makineye geçmek.İzmirden de gelip görmek kahve içmek isteyenlere kapım açıktır.
Yanında cihaza Ek olarak
1. dipsiz portafiltre
2. IMS Filter Basket for 54mm Portafilters, Flat Bottom ( 2 aylık ) ims sepet
3. Sage dozajlama hunisi. dozajlama hunisi
4. Urnex Dezcal
verilecektir.

Ekli dosyalar

• IMG_0996.jpeg
    IMG_0996.jpeg
    143.6 KB · Görüntüleme: 132
  • IMG_3428.jpeg
    IMG_3428.jpeg
    249.6 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_2117.jpeg
    IMG_2117.jpeg
    286.4 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_2010.jpeg
    IMG_2010.jpeg
    95.3 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_5884.jpeg
    IMG_5884.jpeg
    178.2 KB · Görüntüleme: 78
  • d3272244-9989-437c-8916-58dc78acb056.jpeg
    d3272244-9989-437c-8916-58dc78acb056.jpeg
    109.6 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleme:
Ürün 04.05.2024 Tarihinde İzmir İstinyePark Enplus mağazısından alınmıştır. Çok iyi baktım fakat 7 aylık garantisi de devam etmektedir. Kutusu Bulunmaktadır. Mayıstan Ekim ayına kadar çok az kullanılmış yaklaşık 1 yıllık periyotta sadece hergün sabahları 1 shot espresso yapılarak kullanılmıştır. Değirmen olarak Kinu m47 aldığım için Dahili değirmenini yaklaşık 4-5 ay çok az kullandım. Sütlü içecek kullanmadığım için buhar çubuğunu hiç kullanmadım desem yeridir. Her Hafta Puly ile backflush temizliğini yaptım. Filtre su- paketli az kireç içeren kullanmama rağmen cihaz uyarı verdiğinde URNEX dezcal ile temizliği gerçekleştirilmiştir. Cihazın tüm parçalı tamdır. Barista expresse göre ek olarak tamperi sayesinde dozajı kendine göre otomatik ayarlayabilmektedir. 1 dk kadar manuel olarak ayarlanabilen pre-infusion yapma özellliği vardır. PID özelliği sayesinde 91-95 dereceler arasında su sıcaklığı ayarlanabilmektedir. Bu nedenle Light Roastlarda verim alabildim özellikle. Satmak istememin nedeni daha üst bir makineye geçmek.İzmirden de gelip görmek kahve içmek isteyenlere kapım açıktır.
Yanında cihaza Ek olarak
1. dipsiz portafiltre
2. IMS Filter Basket for 54mm Portafilters, Flat Bottom ( 2 aylık ) ims sepet
3. Sage dozajlama hunisi. dozajlama hunisi
4. Urnex Dezcal
verilecektir.
Yeni setup yükleniyor…☺️

Hocam izmirin neresindesiniz? Bu model aklımda ve bende Karşıyakada yaşıyorum. Bir ziyaret edip bana makineyi öğretme şansınız var mıdır? Belki ticaretimiz de olur :)

Özelden yazdım size
Hocam izmirin neresindesiniz? Bu model aklımda ve bende Karşıyakada yaşıyorum. Bir ziyaret edip bana makineyi öğretme şansınız var mıdır? Belki ticaretimiz de olur :)

güncel fotoğraflar

Ekli dosyalar

• IMG_5953.jpeg
    IMG_5953.jpeg
    218 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:
güvenilir satıcı.

bugün için fiyatı 34.000 e çekiyorum yarından itibaren 35

cihaz satılmıştır.

Son düzenleme:
Geri