Merhaba,
Ben ürünün ikinci sahibiyim. Manuel kahve makinesi kullanmanın bana uygun olmadığını düşündüğüm için satıyorum. Benden önceki sahibinin aktardığına göre ürün yaklaşık 2 - 2.5 yıl kullanılmıştır.
Ürünün su toplama haznesinin bulunduğu kısımda fotoğrafta da detaylıca göstermeye çaşıştığım taşınma esnasında oluşan, çalışmasını etkilemeyen ezik bulunmaktadır. Metal yüzeynde kullanımdan kaynaklanan küçük su lekesi gibi lekeler bulunmaktadır. Silsem de geçiremedim maalesef.
Ürünün kutusundan çıkan tamper, 2 basınçlı, 2 basınçsız sepet, portafiltre, ürün temizleme iğnesi, pitcher, razer mevcuttur.
İstanbul Şişli Meciyeköy'de oturmaktayım.
İyi günler dilerim.
Ücret: 12.000 TL
Uyumlu Aksesuar Almak İsterseniz Diğer İlanım:
Ben ürünün ikinci sahibiyim. Manuel kahve makinesi kullanmanın bana uygun olmadığını düşündüğüm için satıyorum. Benden önceki sahibinin aktardığına göre ürün yaklaşık 2 - 2.5 yıl kullanılmıştır.
Ürünün su toplama haznesinin bulunduğu kısımda fotoğrafta da detaylıca göstermeye çaşıştığım taşınma esnasında oluşan, çalışmasını etkilemeyen ezik bulunmaktadır. Metal yüzeynde kullanımdan kaynaklanan küçük su lekesi gibi lekeler bulunmaktadır. Silsem de geçiremedim maalesef.
Ürünün kutusundan çıkan tamper, 2 basınçlı, 2 basınçsız sepet, portafiltre, ürün temizleme iğnesi, pitcher, razer mevcuttur.
İstanbul Şişli Meciyeköy'de oturmaktayım.
İyi günler dilerim.
Ücret: 12.000 TL
Uyumlu Aksesuar Almak İsterseniz Diğer İlanım:
Merhaba,
Sage BES810BSS Duo Temp Pro Espresso Makinemi satıyorum. Onunla birlikte tüm aksesuarlarımı da topluca satmaya karar verdim.
Özellikle siyah renkli aksesuarlarda küçük çizikler olabilir. Detaylıca fotoğrafları çekmeye çalıştım. Gerek görmeniz halinde istediğiniz başka detay fotoları da çekip gönderebilirim.
Çok fazla aksesuar olduğu için önceliğim topluca satmak.
Ürünler 54 mm portafiltre ile uyumludur.
İstanbul Şişli Mecidiyeköy'de oturmaktayım.
Sage BES810BSS Duo Temp Pro Espresso Makinemi satıyorum. Onunla birlikte tüm aksesuarlarımı da topluca satmaya karar verdim.
Özellikle siyah renkli aksesuarlarda küçük çizikler olabilir. Detaylıca fotoğrafları çekmeye çalıştım. Gerek görmeniz halinde istediğiniz başka detay fotoları da çekip gönderebilirim.
Çok fazla aksesuar olduğu için önceliğim topluca satmak.
Ürünler 54 mm portafiltre ile uyumludur.
İstanbul Şişli Mecidiyeköy'de oturmaktayım.
- Aksesuar standı,
- NEOUZA Coffee Palm Tamper,
- NEOUZA Coffee Tamper Spring Loaded,
- NEOUZA 54mm Dosing Funnel...
- lawist
- Cevaplar: 0
- Forum: Alım Satım
Ekli dosyalar
-
WhatsApp Image 2026-09-05 at 21.11.23 (1).jpeg69.2 KB · Görüntüleme: 8 -
WhatsApp Image 2026-09-05 at 21.11.23 (2).jpeg80.1 KB · Görüntüleme: 9 -
WhatsApp Image 2026-09-05 at 21.11.23.jpeg92 KB · Görüntüleme: 9 -