• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sabah espresso, akşam dripper

dcm

Yeni Üye
İsim
Doruk Can MUTLU
Daha fazla  
İsim
Doruk Can MUTLU
Merhaba, Doruk ben. Bir süredir forumu sessizce okuyordum, artık yazayım dedim.

Evdeki düzen mütevazı: Karaca Coffee Art 1353 espresso makinesi, Zwilling Enfinigy öğütücü, bir de Hario Smart Dripper. Sabahları espresso, akşamları dripper; aynı çekirdeği ikisinde de deneyip farkı anlamaya çalışıyorum. En çok uğraştığım şey öğütücüde espresso için doğru kademeyi bulmak; bir tık ince, bir tık kalın arasında gidip geliyorum.

Sorularım hazır: Enfinigy'yi espresso için kullanan var mı, hangi kademede karar kıldınız? Bu makineyle kabul edilebilir bir espresso için dozu kaç gramda tutuyorsunuz?

Kavurucu tavsiyelerinize de açığım; aylık alım konularını okudukça liste uzuyor. Teşekkürler.

Geri