• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Sıfır Sage Smart Grinder Pro (BCG820)

Ürünün Fiyatı
15000

Bigvocate

Barista
8 Aralık 2024’te Almanya’dan kendime almıştım ama başka bir fırsat yakaladığım için kutusunu bile açmadan satışa koyuyorum. Faturası mevcut, fotoğrafı birkaç saate ekleyeceğim.

Şu an en uygun sıfır fiyatını kampanyalı 24.999 olarak gördüm en düşük, dolayısıyla 15 bin liranın makul olduğunu düşünüyorum. Daha düşük fiyat görürseniz konuşalım.

Son düzenleme:
3 saatlik geçerli fiyat 9000
Hocam ne aldin yerine? Ben cin’de uretildigini gorunce vazgectim. Eureka Mignon Libra’ya cok yukseldim, floransa uretim, bicaklar italyan kalitesi filan…ama fiyat 500EU+…
Alternatif ne olabilir acaba?

Hocam ne aldin yerine? Ben cin’de uretildigini gorunce vazgectim. Eureka Mignon Libra’ya cok yukseldim, floransa uretim, bicaklar italyan kalitesi filan…ama fiyat 500EU+…
Alternatif ne olabilir acaba?
Elimde fazlalık olarak duruyor, yerine amfi alacaktım ama olmadı, üretim yerinden öte kalitesine bakmak daha mantıklı gibi, birçok ünlü ayakkabı ve tekstil firması da üretimlerini Çin’de imal ettiriyor. Sage Avustralya markası

Mignon kullandım, iş akışı olarak bana uymadı, libre hakkında bilgim yok ama aralarında bir kat fiyat farkı olan iki ürünü kıyaslamak çok doğru olmayabilir

Geri