• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Sıfır Fellow Aiden

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nrsc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
1

nrsc

Barista
İsim
Onur
Mart ayında Türkiye'ye gelirken kapalı kutu (umarım) bir Aiden getirebilirim. İngiltere'den alacağım, dolayısıyla abd fiyatına göre yargılamazsınız çok iyi olur.

Cihazı getirmeden orada test edin lütfen. Benim Dubai'den aldığım cihaz maalesef arızalı çıktı kendim tamir etmek zorunda kaldım.

suat bey nesi arizaliydi?
Benim cihazda kapagin kapanmasi algilayan sensör arızalıydı. Kapağı kapatmama rağmen açık görüp demleme aşamasına geçmiyordu. USA de birebir değişim yapıyor fellow. Benim böyle bir imkanım yoktu tamir için yardımcı olmadılar. Saçma bir müşteri memnuniyetleri var.

Gördüğüm iki büyük arıza var biri kapak kapanmama, diğeri su yok uyarısı.
Açıkcası burada iki katı fiyat vermek yerine risk almak daha mantıklı yazık günah…

Benim cihazda kapagin kapanmasi algilayan sensör arızalıydı. Kapağı kapatmama rağmen açık görüp demleme aşamasına geçmiyordu. USA de birebir değişim yapıyor fellow. Benim böyle bir imkanım yoktu tamir için yardımcı olmadılar. Saçma bir müşteri memnuniyetleri var.

Gördüğüm iki büyük arıza var biri kapak kapanmama, diğeri su yok uyarısı.
Açıkcası burada iki katı fiyat vermek yerine risk almak daha mantıklı yazık günah…
ne kadara aldınız sorması ayıp.
ben togay beyin+ kk kart kampanyasıyla 18.500'e 40 gün vadeli denk getirdim. yani aslında 17.500 civarına geldi. 2 yıl garantili cihaz.

ne kadara aldınız sorması ayıp.
ben togay beyin+ kk kart kampanyasıyla 18.500'e 40 gün vadeli denk getirdim. yani aslında 17.500 civarına geldi. 2 yıl garantili cihaz.
17500 civarı iyi fiyat ben sorduğumda 23500 2 taksit fiyat almıştım. Cihaz bana Dubai'den 12.250 civarına geldi. WOC nedeni ile %20 indirim vardı. 17500 artı taksit teklifi banada verilseydi bende buradan almayı tercih ederdim.

Geri