Merhaba, yakın zamanda benim de gittiğimde alacağım ürünler var. Siz nereden almıştınız, alırken ben de ona göre dikkat edeyim.Dubai'den aldığım cihaz maalesef arızalı çıktı
Dubai World of CoffeeMerhaba, yakın zamanda benim de gittiğimde alacağım ürünler var. Siz nereden almıştınız, alırken ben de ona göre dikkat edeyim.
suat bey nesi arizaliydi?Cihazı getirmeden orada test edin lütfen. Benim Dubai'den aldığım cihaz maalesef arızalı çıktı kendim tamir etmek zorunda kaldım.
Benim cihazda kapagin kapanmasi algilayan sensör arızalıydı. Kapağı kapatmama rağmen açık görüp demleme aşamasına geçmiyordu. USA de birebir değişim yapıyor fellow. Benim böyle bir imkanım yoktu tamir için yardımcı olmadılar. Saçma bir müşteri memnuniyetleri var.suat bey nesi arizaliydi?
ne kadara aldınız sorması ayıp.Benim cihazda kapagin kapanmasi algilayan sensör arızalıydı. Kapağı kapatmama rağmen açık görüp demleme aşamasına geçmiyordu. USA de birebir değişim yapıyor fellow. Benim böyle bir imkanım yoktu tamir için yardımcı olmadılar. Saçma bir müşteri memnuniyetleri var.
Gördüğüm iki büyük arıza var biri kapak kapanmama, diğeri su yok uyarısı.
Açıkcası burada iki katı fiyat vermek yerine risk almak daha mantıklı yazık günah…
17500 civarı iyi fiyat ben sorduğumda 23500 2 taksit fiyat almıştım. Cihaz bana Dubai'den 12.250 civarına geldi. WOC nedeni ile %20 indirim vardı. 17500 artı taksit teklifi banada verilseydi bende buradan almayı tercih ederdim.ne kadara aldınız sorması ayıp.
ben togay beyin+ kk kart kampanyasıyla 18.500'e 40 gün vadeli denk getirdim. yani aslında 17.500 civarına geldi. 2 yıl garantili cihaz.
Teşekkürler bir kontrol edeyim yarın.Cihazı getirmeden orada test edin lütfen. Benim Dubai'den aldığım cihaz maalesef arızalı çıktı kendim tamir etmek zorunda kaldım.
Kontrol edildi ve sorunsuz şekilde güncel. Ancak yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi Türkiye'de 17.500 lira ise benden almanız mantıksız olur elbette.Teşekkürler bir kontrol edeyim yarın.