coffeewizard35
Barista
- İsim
- Gökberk
Alsancağın merkezi denebilecek bir noktada, ayaküstü nitelikli kahve içilebilecek pek mekan bulunmuyor olması şahsen gözlemlediğim bir eksiklikti. IG'da denk geldiğim, kahveyle yakından ilgili gözüken ve içi bir uzay mekiğini andıran bu mekanı da bugün forumdaş @rauhweltx ile beraber deneme fırsatım oldu. Kahvelerini Montag kavuruyormuş ve zaten 2 çekirdek dışında hepsi firmanın bildiğimiz çekirdekleri. 2 demleme ve 1 espresso denedik.
Şahsen demlemelerden de memnun kaldım fakat Etiyopya- Keramo espresso çok başarılıydı. Espresso'da Single origin olarak 2 seçenek bulunuyor ve sanırım rutin olarak değiştiriyorlar. Demleme için hala evi tercih ederim fakat espresso içecek olsam net şekilde ayağımın gideceği bir mekan.
Bar düzeni de dikkat çekiciydi, demleme istasyonunda ayrı bir barista, espressoda ayrı bir barista çalışıyordu.Bence işlerinde de oldukça iyi ve ilgililerdi. Festivallere katılanların da aşina oldukları simalar
Fiyatlar da İzmir ortalamasının bir tık üstünde fakat karşılığını aldığımı söyleyebilirim. Yapabileceğim eleştiri ise yine bardakların değiştirilmesi olabilir
Zira kahve tadımına çok elverişli bardaklar olduklarını düşünmüyorum. Hele ki konsept konusunda bu kadar başarılı bir mekanda çok daha iyi bardaklar tercih edilebilir.
Şahsen demlemelerden de memnun kaldım fakat Etiyopya- Keramo espresso çok başarılıydı. Espresso'da Single origin olarak 2 seçenek bulunuyor ve sanırım rutin olarak değiştiriyorlar. Demleme için hala evi tercih ederim fakat espresso içecek olsam net şekilde ayağımın gideceği bir mekan.
Bar düzeni de dikkat çekiciydi, demleme istasyonunda ayrı bir barista, espressoda ayrı bir barista çalışıyordu.Bence işlerinde de oldukça iyi ve ilgililerdi. Festivallere katılanların da aşina oldukları simalar
Fiyatlar da İzmir ortalamasının bir tık üstünde fakat karşılığını aldığımı söyleyebilirim. Yapabileceğim eleştiri ise yine bardakların değiştirilmesi olabilir