• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Rocket Hakkında

Herkese merhaba.
Genel olarak Rocket makineler sağlam ve uzun ömürlü makineler mi? Yani uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilirler mi?
Bir de rotary pompalı modellerinden kullanan varsa sesinde zaman içinde yükselme oldu mu? Bilenler kullananlar tecrübelerini paylaşabilirlerse çok memnun olurum.
Teşekkür ederim.

Merhaba
Yıllardır rotary pompalı Mozzafiato kullanıyorum. Çok sağlam ve düzenli temizlik yapıldığında ömürlük makineler. Pompada herhangi bir sorun yaşamadım. Sadece bir kez on off şalteri arıza yaptı değiştirttim.

giotto V kullanıyorum 2 kişiyiz hergün 2 içecek mutlaka hsonları misafirlerle sayı daha da artıyor 3. senesi tık demedi daha makina, yani kafede kullanmayacaksan ev kullanıcısı için yetiyor da artıyor bile yeni tasarımları daha da göz alıcı olmuş ama fiyatlar da ona keza

Merhaba
Yıllardır rotary pompalı Mozzafiato kullanıyorum. Çok sağlam ve düzenli temizlik yapıldığında ömürlük makineler. Pompada herhangi bir sorun yaşamadım. Sadece bir kez on off şalteri arıza yaptı değiştirttim.
Özellikle pompa sesinde yükselme oluyor, makine gürültülü çalışmaya başladı zaman içinde diye şikayetlere denk gelmiştim. Benim için sessiz olması çok önemli çünkü. Tecrübenizi paylaştığınız için teşekkür ederim.

Özellikle pompa sesinde yükselme oluyor, makine gürültülü çalışmaya başladı zaman içinde diye şikayetlere denk gelmiştim. Benim için sessiz olması çok önemli çünkü. Tecrübenizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
Merhabalar;

Alacağınız karar umarım sizi mutlu eder. Fakat bir şey dikkatimi çekti. Hemen hemen her mesajınızda sessiz olsun diyorsunuz. Vibrasyon pompa 60-70 db rotary pompa 40-50 db. Zaten siz istediğiniz kadar sessiz olsun deyin gecenin sessizliğinde o ses yüksek gibi gelir zaten. Bence size uygun en mantıklı seçenek Flair gibi Cafelat robot gibi bir cihazdır. Tamamen sessiz.

Teşekkür ederim. Ben bu tarz makinelerden hiç görmedim. Videolardan bakmaya çalışıyorum. Tam otomatik kahve makinelerinin birkaçını biliyorum sadece onlar da gerçekten ciddi bir ses çıkarıyor. Yardımcı olmaya çalıştığınız için çok sağolun. Bir aksilik olmazsa yakın zamanda bir şey seçip öğrenmeye başlarım diye umuyorum.
Merhabalar;

Alacağınız karar umarım sizi mutlu eder. Fakat bir şey dikkatimi çekti. Hemen hemen her mesajınızda sessiz olsun diyorsunuz. Vibrasyon pompa 60-70 db rotary pompa 40-50 db. Zaten siz istediğiniz kadar sessiz olsun deyin gecenin sessizliğinde o ses yüksek gibi gelir zaten. Bence size uygun en mantıklı seçenek Flair gibi Cafelat robot gibi bir cihazdır. Tamamen sessiz.

Geri