• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Roasthead Co.

roastheadco

Yeni Üye
Daha fazla  
İsim
ROASTHEAD CO.
Değirmen
EK 43
Herkese selamlar,

Roasthead, yeni nesil kahve deneyimini rock müzik kültürüyle harmanlayan Türkiye’nin ilk ve tek kahve markası olarak 2017 yılında İstanbul’da kuruldu. Kahve satışını, kavurma sürecinden paketlemesine kadar özenle gerçekleştiren marka; nitelikli kahveyi tüketicilerle buluştururken, aynı zamanda gerçekleştirdiği iş birlikleriyle Türkiye’deki rock kültürüne destek olmaktadır. Biraz daha konuyu açacak olursak ROCK'N ROAST SERIES'de Deer From Space (müzik grubu), The Rock Radio (eski ROCK FM) ve son olarak maNga müzik grubunun da signature kahvesini üretmiş bulunmaktayız.

Ürünlerimize roasthead.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Commercial çekirdeklerimizi çiftlik sahiplerine ulaşılabilir durumda olan iyi ithalatçılardan tercih ediyor, nitelikli kahvelerimizi ise seçkin satıcılardan tedarik etmekteyiz. İlk specialty çekirdek tercihlerimizi Burundi Kayanza Natural (score 88) ve Ethiopia Yirgacheffe Idido (score 87) ile başlangıç yapmış bulunmaktayız, hasat tarihlerini beklememiz sebebiyle 2 sürpriz çekirdek ise yolda.

31 Ocak 2021 tarihine kadar kahvekulubu.net üyelerine özel %10 indirim kuponu oluşturduk, kupon kodunu kullanmak için 'Alışveriş Sepeti' sayfasında 'Kupon Kodu Kullan' sekmesine kahvekulübü yazmanız yeterli olacaktır.

Ekli dosyalar

• hakkimizda.jpg
    hakkimizda.jpg
    81.5 KB · Görüntüleme: 174
Son düzenleme:
Herkese selamlar,

Roasthead, yeni nesil kahve deneyimini rock müzik kültürüyle harmanlayan Türkiye’nin ilk ve tek kahve markası olarak 2017 yılında İstanbul’da kuruldu. Kahve satışını, kavurma sürecinden paketlemesine kadar özenle gerçekleştiren marka; nitelikli kahveyi tüketicilerle buluştururken, aynı zamanda gerçekleştirdiği iş birlikleriyle Türkiye’deki rock kültürüne destek olmaktadır. Biraz daha konuyu açacak olursak ROCK'N ROAST SERIES'de Deer From Space (müzik grubu), The Rock Radio (eski ROCK FM) ve son olarak maNga müzik grubunun da signature kahvesini üretmiş bulunmaktayız.

Ürünlerimize roasthead.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Commercial çekirdeklerimizi çiftlik sahiplerine ulaşılabilir durumda olan iyi ithalatçılardan tercih ediyor, nitelikli kahvelerimizi ise seçkin satıcılardan tedarik etmekteyiz. İlk specialty çekirdek tercihlerimizi Burundi Kayanza Natural (score 88) ve Ethiopia Yirgacheffe Idido (score 87) ile başlangıç yapmış bulunmaktayız, hasat tarihlerini beklememiz sebebiyle 2 sürpriz çekirdek ise yolda.

31 Ocak 2021 tarihine kadar kahvekulubu.net üyelerine özel %10 indirim kuponu oluşturduk, kupon kodunu kullanmak için 'Alışveriş Sepeti' sayfasında 'Kupon Kodu Kullan' sekmesine kahvekulübü yazmanız yeterli olacaktır.

a.k.a. demleniyor.com . o nitelikli dediğiniz kahvelerin tedarikçisi birlik mi? :unsure: :unsure:

Merhaba @roastheadco , nitelikli kahve kavurucular arasına katılmanız sevindirici.
Kahvelerinizi hem filtreye hem espressoya gidecek şekilde kavuruyorsunuz anladığım kadarıyla.
Burundi Kayanza Natürel ve Ethiopia Yirgacheffe Idido için V60'a özel bir demleme-sıcaklık-su reçeteniz var mı? Ambalajda yazan tadım notlarını hangi reçete ile daha iyi alabiliriz?

Ethiopia Idido'da mı natürel işlenmiş bir kahve?

Yeni nitelikli çerkidekler getirmeniz sevindirdi ,en kısa zamanda iki kahveyi de denemek istiyorum.

Geçen yıl sizden Koyu kavrum Guetemala denemiştim. Profillerini beğenmiştim, yanında yolladığınız bardak altlığını da hala kullanırım :D

Herkese selamlar,

🤘:cool:

Yeni haberim olan ve yakın zamanda sipariş geçeceğim firma. @roastheadco Konseptinizi çok beğendim, her kahvenin kendine has bir "genre" sahibi olması da çok hoşuma gitti. Sevigler.

Herkese selamlar,

Fiyatlarınız gerçekten çok iyi, kahvem azaldığı gibi siparişimi vericem çok merak ediyorum :)
Tekrardan hayırlı olsun, hoşgeldiniz :)

İlk çekirdek kahvelerimi aldığım yerdi. Gidip elden almıştım yakın olduğu için. Sohbeti hoş arkadaşlardı. Hayırlı işleriniz olsun.

Sayın @roastheadco , sitenizde kahvelere tıkladığım zaman neden bilgilerini görüntüleyemiyorum?
İşlenme metodu, varyete, yükseklik, tadım notları, sınıfı vs. Yani anlayacağınız nitelikli kahve için gerekli olan hiçbir bilgiye ulaşamıyorum?

Daha çok demleniyor.com üzerinden birkaç defa çekirdek aldım. Verdiğim fiyata göre bakacak olursak memnuniyetim yüksek. Özellikle stoğumda uygun fiyatlı ama robustasız espresso kavrum olsun diyorsanız brasil alta mogiana çekirdeklerine muhakkak bir şans verin. Hem iyi hem de kötü anlamda şaşırtan bir çekirdek değil kolay extract edilen lezzetli bir çekirdek.

Geri