• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Profitec Pro 400 Espresso Makinesi

Ürünün Fiyatı
80000

berkerb

Yeni Üye
İsim
Berker
Daha fazla  
İsim
Berker
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 2 yıl önce 2024 Ekim ayında espressoperfetto dan satın aldığım Profitec Pro 400 makinemi ekipmanları ile satıyorum. Kutu ve faturası mevcut olup kutu içeriğine ilave olarak, o dönemde gümrük mevzuatının da izin verdiği kadarıyla yurtdışından sipariş ettiğim ekipmanları da vereceğim. Ekipmanlar içerisinde sadece öğütücü bulunmuyor. Ankara’dayım, aracınızla gelip alabilirsiniz.

Sahibinden ilanı linki: https://shbd.io/s/Ezn45Dl5
Hem fotoğraflarını görebilirsiniz hem de tüm ekipmanı detaylıca isim isim görebilirsiniz. Toplam rakam 80.000.
Sorularınız olursa da cevaplandırabilirim.

Son düzenleme:
Aynı makineyi yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Tank gibi makinedir. Üretim yeri Heidelberg/Almanya. Espressoperfetto da stoklara 108bin tl den girdiğini(hatta festivalsezonu koduyla 97400 TL vade farksız üç taksit) hesaba katarsak fiyatı bir tık yüksek bulmakla beraber günlük ev kullanıcısı için rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir makinedir.

Geri