• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Potu 49 mm flat burr el değirmeni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Haggard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet hocam, zaten bu ghost burr olmasından mütevellit filtre odaklı bir değirmen. Espresso öğütüm yapamaz, filtre için de klik hassasiyeti yeterli bence, daha hassas bir mikron ayarına filtre özelinde gerek yok gibi
peki, iyi ki almış mısın 🤣

Hocam Ghost Burr dışında bir de Flat Burr geliyor mu yanında? Görsellerde sadece Flat Burr göründüğü için sipariş vermemiştim ben. Yorumda birisi de sadece Ghost Burr ile geldi diye şikayetçi olmuş ama göreselde Flat Burr var enteresan.
Hocam ilk linkteki ürün değil bu, @Haggard hocamın 2. Attığı linkteki ürün. Tek burr seti ile geliyor. Potunun değil de cafesingin 2 burr setli değirmeni var sanırım

Hocam ilk linkteki ürün değil bu, @Haggard hocamın 2. Attığı linkteki ürün. Tek burr seti ile geliyor. Potunun değil de cafesingin 2 burr setli değirmeni var sanırım
Tamamdır hocam ben yanlış anlamışım. Cafesing’de 2 burr seri var evet. 220 dolar da fiyatı var zaten. İlk linkteki ürünü düşünmüştüm ama artık o da imkansız.

Şöyle bir inceleme alalım o zaman hocam. Malum buralar artık kurudu.☹️
Fırsat bulunca bi kaç demleme yapmayı istiyorum hocam ben de, burada da paylaşırım 🙏 (daha mavoyu bile tam incelemedim 😂😂)

Sanalbaharat monteblanco sidrayı 13 klik, 16/270 oranla demledim. 2.15 sürdü. Beklediğimden çok daha temiz bir fincan çıktı. Düşük gövdeli ama çok net bir bardak çıktı. Sıfır bitter, düşük gövde, orta-düşük asidite. Salt aromasını içiyormuş gibiyim şu an. Nitelikli kahveye aşina olmayan birine denetsem meyve suyu derdi buna. 1-2 klik inceye gidip, ya da ajitasyonu arttırıp gövde yükseltilebilir. Ama şimdilik bence oldukça başarılı

Geri