• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Post Roast | Ritüel Günlüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yetkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yetkin

Barista
Selamlar herkese :) uzun zamandır kendi demlemelerimi not almak için kullandığım yapıyı, arkadaşlarımın cesaretlendirmesiyle canlıya aldım.

Karşınızda: Post Roast | Ritüel Günlüğü

Amacım sadece; 15 grama 250 ml süre vb yazmaktan ziyade su profili, akış hızı gibi o bardağın ardındaki tüm ritüeli arşivleyebilmekti. Ne kadar derin ne kadar ayrıntı benim için o kadar iyi..

Genel görünüm

1778144608786.png

1778144660314.png

1778144745800.png

Neler Yapabiliyor?

Kahve Keşfi

• Türkiye'deki 72 kavurucunun 2800+ ürününü tek katalogda görme
  • Köken, proses, varyete ve kavurucuya göre filtreleme
  • 100g bazında fiyat karşılaştırması
  • Stok durumunu takip etme
Demleme Günlüğü
  • Her demlemeni kaydetme (ekipman, kahve, oran, sıcaklık, öğütüm, not)
  • Geçmiş demlemeleri karşılaştırma
  • Demleme maliyetini hesaplama
Cupping
  • SCAA protokolüyle profesyonel tadım formu doldurma
  • Skorlama, notlama
  • Sonuçları e-posta ile kaydetme
Topluluk
  • Public demlemeleri paylaşma ve başkalarının demlemelerini görme
  • Beğenme ve "içtim" işaretleme
  • Editör seçkisi ve günlük notları takip etme
  • Haftalık ve aylık arşiv
Haberler & Blog
  • Specialty kahve dünyasından güncel haberler (her gün otomatik güncellenir)
  • Editör yazıları
  • Kişisel istatistikler ve demleme geçmişi
  • Okuma listesi, müzik, film — kültür logu
  • Ekipman ve kurulum bilgisi
Genel
  • Türkçe ve İngilizce
  • Web + Android + iOS

Son düzenleme:
Gerçekten harika bir proje olmuş. Tebrik ediyorum. Kendi değirmenim Timemore S3 eklenirse çok sevinirim :D

Çok teşekkürler, beğenmenize gerçekten sevindim! ve listeye ekledim. Hatta bu vesileyle arayüzde küçük bir geliştirme daha yaptım; artık değirmenler markalarına göre gruplandırılmış ve alfabetik olarak listeleniyor. S3'ü Timemore başlığı altında kolayca bulabilirsiniz.

Selamlar,

Post Roast’u daha hızlı, daha sade ve daha erişilebilir kılmak adına büyük bir güncelleme yaptım. Yeni kullanıcı deneyimi (UX) tasarımıyla artık kahve arşivinizi yönetmek, reçetelerinizi kaydetmek ve stok takibi yapmak çok daha zahmetsiz olduğunu düşünüyorum :) En büyük yenilik ise artık çoklu platform desteği. İster telefonunuzdan iOS & Android İster web üzerinden, tüm verilerinize anlık olarak ulaşabilirsiniz.

Geri bildirimleriniz ve deneyimiz benim için çok değerli. Sevgiler.

Geri