• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Peugeot Kronos

Ekli dosyalar

• 82444C5E-E040-4D7A-ABC3-D7DC8DC07430.png
    82444C5E-E040-4D7A-ABC3-D7DC8DC07430.png
    439.4 KB · Görüntüleme: 49
Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Cafemarkt’ta ürün tükendi bu arada, sanırım birileri beğenip aldı :)
Ben de hem beklemeyi göze alamayıp hem de taksit imkanı olması sebebiyle sipariş geçenlerdenim bu değirmenden. Bakalım seramik olanların 400 TL bandına ulaştığı günümüzde bana makul geldi.
Merhaba , bugün french press demleme fırsatım oldu. Görüntüleri paylaşıyorum. Not;En kalından 4. klik te öğüttüm.
Bu arada vakit ayırıp deneyimlerini paylaşan @Takeaway 'e teşekkür ederim. :D

Merhaba , bugün french press demleme fırsatım oldu. Görüntüleri paylaşıyorum. Not;En kalından 4. klik te öğüttüm.

Gayet iyi duruyor açıkçası. Timemore ile yan yana karşılaştırması da yapıldığı gün belki de Türkiye'den alınabilecek bir timemore rakibi olacak.

ömür boyu mekanizma garantili yazıyor tanıtımında. fiyat vs değil de timemore ile aynı fiyat olsa dahi şu an kronos'u almayı düşünüyorum. yanlis bir karar mı emin olamıyorum tabi.

ömür boyu mekanizma garantili yazıyor tanıtımında. fiyat vs değil de timemore ile aynı fiyat olsa dahi şu an kronos'u almayı düşünüyorum. yanlis bir karar mı emin olamıyorum tabi.
Ben bu değirmeni çok severek kullandım uzun bir süre, öğütümlerinide beğendim.
Tek eksik olarak gördüğüm nokta temizlik için mekanizmayı açıp kapatamıyorsun. Çok güçlü bir üfleyici veya çekici kullanmak haricinde bir seçenek yok maalesef

Geri