• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Orea v3

Ürünün Fiyatı
1750 TL

begefendi

Barista
İsim
Ercan
Daha fazla  
İsim
Ercan
Espresso Makinesi
Flair 58+
Değirmen
Niche Zero, Comandante C40, Fellow Ode
Ekipmanlar
Fellow Stagg EKG, Origami, Aeropress, Hario V60, Orea MK3, Felicita Arc, Soy C3G, Sage SDC450
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Yenimahalle
Yaklaşık 1 yıl önce İngiltere'den aldığım ve severek kullandığım orea v3'üm yeni sahibini bekliyor. Haftada 2-3 kez evde kahve demliyorum ve demlemelerimin çoğunu bu dripper ile yaptım. Dripperdan aşırı memnunum ve şu an bu ilanı yazarken bile içtiğim kahveyi orea ile demledim. v4 alacağım için v3 ile vedalaşmak istiyorum. Dripper'ın base kısmında tezgahta duran tost makinesinin değmesi sonucu kullanımı etkilemeyen ve dikkatli bakılmadıkça anlaşılmayan bir kusur mevcut olup bunun dışında herhangi bir sıkıntısı bulunmamaktadır. Ankara'da elden teslim, il dışına da alıcı ödemeli kargo ile gönderebilirim. Kutusu mevcut.

IMG_2268.jpegIMG_2267.jpegIMG_2266.jpegIMG_2264.jpeg

Son düzenleme:
Geri