• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hediye Ombligon Washed Mango La Rosi - sanalbaharat

Hediye etmek istediğiniz ekipmanlar için.
Ürünün Fiyatı
0

Michael

Barista
İsim
Michael
Daha fazla  
İsim
Michael
Espresso Makinesi
(Rancilio Silvia 2009) V60 + Flair Pro 2
Değirmen
(Santos 06) 1zpresso K-max / Pietro Pro
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Verilik

Ombligon Washed Mango La Rosi

15.08 açılmış paket. 100gr kaldı. Bitiremeyeceğim. Denemek isteyen varsa...

Ankara Ayrancı'dan alabilirsiniz

Bence aynı durum.

Tuhaf geldi. kaliteli tertemiz yıkanmış çekirdek aslinda ama üstüne "off" bir aroma var.

Ama evdekiler nctar citrilus beğendiler. Mango la Rosi'den nefret ettiler.

Espresso olarak fena degil aslında. Özel bir tarafı var ama günlük fincan hakkımı baska bir kahvelere vermeyi tercih ettim
:)

Hocam bir arkadaş bu ombligon çekirdekleri 90 dereceden yukarı demlemeyin diye bir öneride bulunmuştu. Bir de böyle deneyin isterseniz. Bende de mevcut aynı kahve
Tadını ciddi değiştiriyor.

85 derecede demlediğimde mutlu olmuştum

Teşekkür ederim değerli tavsiyeleriniz için.

Oguturken bile hoşlanmadığımı bir koku var. Sanırım zevk meselesi

:)

Hocam merak ettim. Bi arkadaşım beğendiğini söylemişti. Hala duruyorsa ve siz de müsaitseniz eğer bu akşam uğrayıp alabilirim.

Geri