• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ocak Ayı Kafein Kültür'den Kahve Alma Sebebiniz..? (Anket)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ocak Ayı Kafein Kültür'den Kahve Alma Sebebiniz..?

• Satılan çekirdek kahveleri denemek, tatmak, istemek

Oy: 113 69.3%
  • Firmayı Denemek

Oy: 77 47.2%
  • Kahvem Bitmişti

Oy: 27 16.6%
  • Kavurucunun (Orkun Üstel) İletişim ve Yaklaşımı

Oy: 110 67.5%
  • Çekilişe Katılmak

Oy: 27 16.6%
  • Reçete ve Tadım Etkinliği

Oy: 18 11.0%
  • Ortak Deneyime Katılmak (Tadım, Reçete Paylaşımı, vs.)

Oy: 45 27.6%
  • İndirim Oranı

Oy: 71 43.6%
  • Diğer (yorumlarda belirtiniz)

Oy: 3 1.8%

• Kullanılan toplam oy
    163
  • Anket kapatılmış .
M

mmm

Guest
Selamlar

Kahve adına nefis bir Ocak ayını geride bıraktık. Bu vesileyle Orkun Bey ve Yiğit Bey ( @orkunustel ve @Globally ) başta olmak üzere, tüm süreç boyunca katkı sunan Uğur ve Gökhan'a ( @mvscoffee @selamet ) forum adına medyûn-ı şükranız.

Malumunuz, bu ay içerisinde birden fazla etkinlik mevcuttu. Haliyle davranışlar da ona göre farklılaştı. Eminim, forumdaki tüm paydaşlar, kimin hangi saiklerle hareket ettiğini merak ediyordur. En azından ben ediyorum :ROFLMAO:

Madem öyle, bir anket yapalım ve kıymetli kahve severlere soralım bakalım diye düşündük :)

Son cümleden de anlaşılacağı üzre, doğrudan muhatabımız alıma katılan arkadaşlardır. Sadece onlar oy kullanırsa müteşekkir oluruz.

Alım yapmanıza birden fazla husus etki etmiş olabilir. Bu yüzden çoklu seçenek imkânı koyduk. Yani tek bir şık ile sınırlı değilsiniz

Hasıl-ı kelam, hepinize selamlar diliyoruz...

Mustafa çok güzel bir anket olmuş. Teşekkürler.

Böyle işletmeleri tanıtmak, destek olmak gerekir. Kahveyi ticaretin yanında keyif için de yaptığı belli olan bir firma. Bir çok firma zam yapıyor. Fiyatlar uçmuş durumda. Ancak kahve kalitesi de bu yönde artıyor mu? Tamam döviz uçtu ama artık vasat kahve ile iyi kahve neredeyse aynı fiyatlara satılıyor. Markalarda görüyoruz ki , artık fiyat kalite dengesi diye bir şey yok. Cupping score olmayan, hatta tedarikçisi bile belli olmayan, kahvelerin dahi fiyatlarını görüyoruz. Kafein kültür ise bize aynı fiyatlara , Nordic Kahvelerini sundu.

Son düzenleme:
Daha once kahvelerini denemistim yani ilk açıldığinda simdi begendigim kahveleri tekrar alma firsatim oldu hem de indirimli tesekkurler orkun ustel

Diğerleri şıkkını seçtimemin nedeni, Kafein Kültürün Sitio Sao Pedro hariç tüm kahvelerini almış ve tümünüde beğendiğimden tadım etkinliğine katıldım, Ocak ayındaki etkinliği kazanmasaydı yine alım tercihim bu yönde olacaktı. Bu tercihimde Ocak ayında seçilmesinin etkisi olmadı.

• Satılan çekirdek kahveleri denemek, tatmak, istemek​

• Firmayı Denemek​

• Kahvem Bitmişti​

• Kavurucunun (Orkun Üstel) İletişim ve Yaklaşımı​

• İndirim Oranı​

​

​

benim işaretlediğim seçenekler yukarıda. kafein kültür'ü zaten denemek istiyordum ve bunun sebebi olumlu yorumlar ile Orkun Üstel'in işin başında olması. kendisini övmeye gerek yok burada herkes tanıyor. kahvemi de aylık olarak alıyorum ve bitmişti. genelde toplu alımlara katılım sağlıyorum. tüm bunlar olmasına karşın indirim oranı da önem arz ediyor. ne yazık ki her şey ekonomiyle alakalı. özellike son dönemlerde kahve almak da iyice zorlaşınca bu gibi indirimler ilaç gibi geliyor.
  • ​

• önceden olsa ortak deneyim de derdim ama maalesef benim için geçerliliğini yitirdi artık bu durum. bunun sebepleri ise benim kahveden artık istenen verimi (çok büyük ihtimalle) almam ve reçetelere bakma ihtiyacı duymamam, diğer sebep ise bence forumun bu konuda zayıflaması.​

• en az umrumda olan ise çekiliş. çıkarsa ne ala ama bana çıkmaz zaten. bunu biliyorum. çekiliş için asla kahve almam.​

• tadım etkinliği ise bence çok güzel bir şey ama benim ayıracak bir vaktim yok. yani anlatması biraz zor ama boş vaktim olsa da akşam tadım etkinliği açıp izlemem. zamanımı daha farklı değerlendirmeyi tercih ederim. bana uymasa da insanların, özellikle Orkun Üstel'in vakit ayırıp böyle etkinlikler yapmasını değerli buluyorum.​

• ​

• son olarak yukarıdan işaretlediğiniz seçenekleri copy paste yapmayın. böyle saçma sapan bir formatta yazmak durumunda kalabilirsiniz.​

Teşekkür etmeyi unutmuşum, bayadır da etmediğimi fark ettim. Orkun Üstel'e ve alım ekibine çok teşekkürler. toplam deneyim anlamında dolu dolu bir ay oldu.

Son düzenleme:
Kahvelerinin önceden denemiş olmama rağmen Sevgili Orkunun sonraki alımlara da örnek olabilecek güzel yaklaşımı, sunduğu güzel indirim ve imkanlarla berbaer böyle güzel yaklaşımın desteklenmesi amacı.
@Lorenzen inde yazdığı gibi çekiliş vs. çok umursadığım seçenek olmadı hiç.
güzel bir aydı. alım ekibine ve Orkun bey çok teşekkürler.

Başlı başına güzel bir toplu alımdı. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Çok güzel şeyler yazmışsınız arkadaşlar. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kafein Kültür benim de markam aynı zamanda. En önemlisi bu markaya ve üretime emeğimi, ismimi koyuyorum. İyi bir iş yapmak, iyi bir hizmet vermek benim için imzadır. Kaldı ki beni Kronotrop döneminden de tanıyanlar bilir, kahve konusunda (marka sahibi olayım olmayayım) iyi iletişimi iyi hizmeti, iyi ürünü her zaman sunmuşumdur. Elbette sizlere sunduğum ürünler ve hizmetler Toplu Alım Etkinliğine özel değil, öncesi ve sonrası içinde geçerliydi, geçerlidir. :)

Bu ay yoğunluk sebebiyle sadece ziyaret taleplerini kabul edemedim. Ricalarını kırdığım kişilerin anlayışını rica ediyorum. Bundan sonra doğal olarak daha sakin bir süreç bekliyor bizi. Kavurmahaneye e postama ziyaret için önceden bildirmeniz takdirinde ziyarete gelebilirsiniz. Muhabbete kahveye beklerim. Ayrıca bu süreç sonrasında artık eğitim programlarını planlıyor, açmaya başlıyor olacağım. İş birlikli farklı eğitim ve deneyim programları da geliyor olacak. Takipte kalın güzel işler için. :)

Geri