• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Ocak 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yılbaşında Honduras El Jardin ve Etiyopya Koke siparişi verdim, El Jardin'i keyifle içtim. Koke için 2 gün daha bekleyip tam 15. günde demleyeme başlayacağım. Şimdi de Vietnam ve Panama Chevas için sipariş verdim. Aylık alımlarda iki kez sipariş vermeyeli bi' hayli olmuştu. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Not: web sayfalarındaki reçeteler gerçekten iyi sonuç veriyor.

Sipariş No:#10151
Sipariş Tarihi:14 Ocak 2026 22:52
Sipariş Tutarı:₺ 2,767.50

#10173 ile ben de alıma katıldım. ramirez,koke,moras üçlemesi yaptım. geçen yıl bi alımımda kolombiya(sanırım monteblancoydu) pink bourbon bir kahve hediye yollamıştı @SpadaCoffeeRoastery bir miktar hala tadı damağımdadır o kahvenin :)

#10181 sipariş numarası ile toplu alıma katıldım. Emeği geçenlere teşekkürler.

Merhabalar, bugün itibari ile web sitemizdeki siparişleri DHL kargo ile göndermeye başladık.

Spada, çarşamba günü aldığım iki kahveyi aynı gün kargoya vermesine rağmen Kolay Gelsin firması kahveleri 3 gündür teslimat merkezinde tutuyor. Daha da garibi farklı firmalardan Çarşamba ve Perşembe günleri yaptığım siparişleri getirdiler :) Sanırım şubeyle ilgili bir sorun var.

Sage SES878 The Barista Pro Espresso Makinesi ile ilgili deneyimi olan var mı ?

Vietnam kahvesinin stokları bitti mi acaba? Birkaç gündür sitede görünmüyor.

Sage SES878 The Barista Pro Espresso Makinesi ile ilgili deneyimi olan var mı ?
Makine 3 saniyede ısınıyor, arayüzü güzel ve süt köpürtme performansından da memnunum. Sadece kahve çekirdeklerinde espresso kavrum tercih etmeniz gerekiyor çünkü öğütücüsünün açık kavrumlar için performansı yetersiz.

Geri