• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Ocak 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi firma seçilsin?

• Molecule

Oy: 6 2.2%
  • Whiff

Oy: 7 2.6%
  • Rumo

Oy: 30 11.1%
  • Spada

Oy: 119 44.1%
  • Sezy

Oy: 108 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    270
  • Anket kapatılmış .

Kocakurt

Müverrih
Editör
İsim
Emre
Daha fazla  
İsim
Emre
*BU ANKETE ÜYELİKTEN SONRA 45 GÜNÜNÜ VE 15 MESAJ KOTASINI DOLDURMAMIŞ ÜYELER OY KULLANAMAZ*

+Oy değiştirme açıktır.
+Sistem deneme.
+Firmalar yakın zamanda indirim yapıp yapmadıklarına, kahve çeşitliliklerine ve mevcut kahvelerinin piyasa fiyat karşılaştırmalarına göre seçilmiştir.

Etkinlik koordinatörleri
@emrekocakurt , @kahveanalisti , @gergingörünüşlüadam .

Aylık toplu tadım etkinliği için önerilerinizi bu bağlantıyı tıklayarak ilgili konudan yapabilirsiniz.
Öneri yapmadan önce bilgilendirme soru-cevap konusunu okumanızı tavsiye ederim.
Ankette görmek istediğiniz kahve kavuran firma varsa, forum içi bu konudan iletebilirsiniz.
Ankette yer almayan firmalar ve nedenlerini bu başlıkta görebilirsiniz.

1765394917675.png

Sezy olduğu sürece diğer seçenekler ayrıntı olarak kalır😂👍 serkan bey depoyu doldursun şimdiden 😂

spada ve sezy tecrübesi zaten ortada kesinlikle üzmez ama rumo ilk kez gördüm seçkisi denemeye değer geldi
(ay sonu edepsizlik yapıp oy değiştirebilirim)

Farklılık, heyecan. 🙂 Yeni bir şeyler olsun dedik ve ön eleme yaptık.
emek veriyorsunuz teşekkürler. fakat yeni firmalar merak uyandıracak eski firmalardan farklı seçki sunmadıkça ve üstüne birde eski firmalarla aynı fiyatlar ve hatta daha yüksek fiyat sunduğu müddetçe pek şansları yok bence.

artık bu şahane çekirdekleriyle ve tutarlı kavrumlarıyla spada.

referans olması adına:

Çeşitli kahve setleri ve uygun fiyatlarından dolayı sezy diyorum

Amazon dan sipariş verdiğim ve beni çok mutlu eden popayan ve motion için + denemek istediğim diğer kahveler için tabi ki Spada!

Geri