• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nok Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zebercet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyi akşamlar. şaşırmayın arkadaşlar kendi kahvemizi ithal ettiğimiz için fiyatlar düşük ve ayrıca 12 yıldır kavurmamıza rağmen bu markayı yeni yarattık. 2-3 günde bir kahve kavuruyoruz. Herkesin taze kavrulmuş kahve alması için stoklarımızda sadece yeşil kahve bulunduruyoruz. Size yeşil kahvenin fotoğraflarını gönderiyorum, böylece bunun eski kahve olduğuna şüpheniz olmasin ). Ayrıca kahveyi kendim kavuruyorum, sorularınız olursa seve seve cevaplarım.
peki bir sorum olacak. kiloluk ürünlerinizde kavrum derecesini seçebiliyoruz. bunu 200 gr paketlerinizde de görme şansımız olacak mı ? özellikle açık kavrum

peki bir sorum olacak. kiloluk ürünlerinizde kavrum derecesini seçebiliyoruz. bunu 200 gr paketlerinizde de görme şansımız olacak mı ? özellikle açık kavrum
Evet. Irelde böyle seçenek olacaktır. Açık kavurma, orta kavurma ve orta sert kavurma. Şu an orta kavurma yapıyoruz. Kahveler orta kavurmaya rağmen, kendi gövdesine göre sertliği ve yumuşaklığı değişiyor. Mesela, v60/chemex/french press/ de siz eğer daha hafif ve çiçek aromalı kahve istiyorsanız, Costa Rica, Honduras, Ethiopia Yirgacheffe, Kenya size uyar. Aynı kavurma derecesine yakın Mexico, Ethiopia Djimmah, Guatemala, Brazil biraz gövdeli olucak🤗

Merhaba , bende aldım . Bakalım . Gelince yorumlarımı yazacağım .

Sipariş özeti;
Italiano Espresso Blend №1 × 2
200 g / Çekirdek

Barista Espresso Blend №2 × 1
200 g / Çekirdek

Guatemala El Jaguar için 2019 hasadı yazıyor. 3 yıllık çekirdek, sıkıntı olur mu :unsure: @Farid13

iyi akşamlar. şaşırmayın arkadaşlar kendi kahvemizi ithal ettiğimiz için fiyatlar düşük ve ayrıca 12 yıldır kavurmamıza rağmen bu markayı yeni yarattık. 2-3 günde bir kahve kavuruyoruz. Herkesin taze kavrulmuş kahve alması için stoklarımızda sadece yeşil kahve bulunduruyoruz. Size yeşil kahvenin fotoğraflarını gönderiyorum, böylece bunun eski kahve olduğuna şüpheniz olmasin ). Ayrıca kahveyi kendim kavuruyorum, sorularınız olursa seve seve cevaplarım.
Hocam tekrardan merhabalar.
Öncelikle şunu söyleyeyim, çekirdekleri sizin ithal etmenizden ötürü fiyatlarla bir bağlantı kurulamaz bence. Yurt içi döviz kuru belli, enflasyon vs herşey zaten belli. Ithal olan herşey zaten doğal olarak 3-5 katı olarak Türkiye sınırlarından içeriye giriyor, bunu toptan yapsakta aynı perakende yapsakta aynı. O yüzden bunu ben sizin ithal etmenizden kaynaklı fiyatlandırmaya bağdaştıramadım.
Bunun dışında zaten evet fiyat performans çekirdekleri var, daha düşük kalitede çekirdekler olması hasebiyle bu gibi fiyatlandırma makul görülebilir.

Guatemala El Jaguar için 2019 hasadı yazıyor. 3 yıllık çekirdek, sıkıntı olur mu :unsure: @Farid13
Ben görememiştim ama arkadaş görmüş demek eski hasat olduğunu ki bende belirtmiştim bu şekilde. Bunu sadece siz yapıyorsunuz bu böyle olmaz diye söylemiyorum, bunu yapan bir çok firma var. Diğer arkadaşlara da tavsiyem, kahve çekirdekleri satın alırken diğer herşeye baktığınız gibi hasat tarihine de bakmanız.

Hocam tekrardan merhabalar.
Öncelikle şunu söyleyeyim, çekirdekleri sizin ithal etmenizden ötürü fiyatlarla bir bağlantı kurulamaz bence. Yurt içi döviz kuru belli, enflasyon vs herşey zaten belli. Ithal olan herşey zaten doğal olarak 3-5 katı olarak Türkiye sınırlarından içeriye giriyor, bunu toptan yapsakta aynı perakende yapsakta aynı. O yüzden bunu ben sizin ithal etmenizden kaynaklı fiyatlandırmaya bağdaştıramadım.
Bunun dışında zaten evet fiyat performans çekirdekleri var, daha düşük kalitede çekirdekler olması hasebiyle bu gibi fiyatlandırma makul görülebilir.
Her şirketin kendi fiyatlandırma politikası vardır. Ama kahvenin kalitesiz olduğunu düşünmeden önce mutlaka denemek lazım.)))

2019 hasadı yazmasına rağmen Guatemala El Jaguar ve Sidamo Grade 2 Organic siparişi vermiştim. Deneyelim bakalım, inşallah memnun kalırız :)

Geri