Harika görünüyor, güzel zamanlarınızı göstermesi dileğiyle, acaba liste fiyatından bir indirim yapıyorlar mı ? Bu fiyata da cosc sertifikalı başka saat yok herhalde. Somon rengi nasıl sizce, bazı videolarda diğer rengi daha cazip geliyor, sonra yok bu renk olmuş diyorum![]()

1 tane siyah kadranlı vardı, rezerve edilmiştiHeritage modeliden haber var mı![]()

Buyursunlar, elimizden geldiğince, dilimiz döndüğünce bilgimizi bölüşüp paylaşalım.Seiko saatler hakkında detaylı bilgisi olan birisi var mı acaba? Bir şey danışmak istiyorum.
Amazon'da da var, trendyol'da da mevcut. 21mm gibi ara bir ölçü olunca her saatçide hemen bulunması az biraz zor. Ama Sirkeci'de Şah As handa veya hemen bitişiği Doğubank 2. katta (Baron'da) sürüsüne bereket silikon bulunabilir. Her bütçeye uygun model çıkar. Yalnız bu SNAE80 modelinin orijinal deri kordonunun boynuz aralığı kavislidir ve boynuz aralığını tamamen doldurur. Silikonda orası tamamen dolu gözükmeyecek, boşluk kalacak. Orijinal Seiko SNAE80 silikonu ancak tam doluluk ile uyum sağlar.Arkadaşlar bende şu saat var 7-8 yıllık.kayışı ömrünü tamamladı koptu.buna silikon bir kayış alıp gündelikte kullanayım diyorum.deri gündelikte olmuyor.istanbulda silikon kayış almak için önereceğiniz bir firma var mı acaba?
yoksa amazon üzerinden kayışta alabilirim.özelliklerinde 21 mm kayış olarak görünmekte.amazon.de üzerinde de birçok seçenek var.
Çok keyifli ve ömürlük bir model, içindeki mekanizma yeni nesil silisyum içerikli Powermatic'lerden değil, dayanıklı safkan ETA 2671 mekanizma var.Kız kardeşime mezuniyet hediyesi olarak otomatik bir saat almak istiyorum. Gönlümden geçen:
TISSOT T0062071603800 | Konyalı Saat
TISSOT T0062071603800 Kadın Saat Konyalı Saat'ten alınır! Tarzınıza uygun TISSOT T0062071603800 gibi pek çok ürün modeli için hemen tıklayın!www.konyalisaat.com.tr
Bu fiyatlara çıkarsam bunu alırım, ama fiyat etiketi de düşündürüyor
Bu fiyat skalasından marjinal olarak aşağıda, mekanizması ve tasarımı üzmeyecek bir öneriniz var mıdır?
Çok teşekkürler bilgilendirme için.yalnız silikona monte vb o parçayı halledemez miyim? Takoz deniyor sanırım o kısmaAmazon'da da var, trendyol'da da mevcut. 21mm gibi ara bir ölçü olunca her saatçide hemen bulunması az biraz zor. Ama Sirkeci'de Şah As handa veya hemen bitişiği Doğubank 2. katta (Baron'da) sürüsüne bereket silikon bulunabilir. Her bütçeye uygun model çıkar. Yalnız bu SNAE80 modelinin orijinal deri kordonunun boynuz aralığı kavislidir ve boynuz aralığını tamamen doldurur. Silikonda orası tamamen dolu gözükmeyecek, boşluk kalacak. Orijinal Seiko SNAE80 silikonu ancak tam doluluk ile uyum sağlar.
saate özel bir ilgisi olmayan kadınsa quartz mantıklı olabilir. genellikle kadınlar uğraşmayı sevmiyor otomatik mekanizma ile.Kız kardeşime mezuniyet hediyesi olarak otomatik bir saat almak istiyorum. Gönlümden geçen:
TISSOT T0062071603800 | Konyalı Saat
TISSOT T0062071603800 Kadın Saat Konyalı Saat'ten alınır! Tarzınıza uygun TISSOT T0062071603800 gibi pek çok ürün modeli için hemen tıklayın!www.konyalisaat.com.tr
Bu fiyatlara çıkarsam bunu alırım, ama fiyat etiketi de düşündürüyor
Bu fiyat skalasından marjinal olarak aşağıda, mekanizması ve tasarımı üzmeyecek bir öneriniz var mıdır?
Bende daha fazla dayanamadım somon rengi sipariş ettim, 1 haftaya gelecek inşaallah.1 tane siyah kadranlı vardı, rezerve edilmiştiGüzel saat lakin. Proporsiyonu harika, mekanizma zaten COSC'lu yaşayan efsane, kibar incelikte bir kasa. Tam bir kayış canavarı olur çeşit çeşit modellerle.
Ama şu Nivada Grenchen markası da çok akıl çelici, özellikle Super Antarctic A16 modeli (3-6-9 kadran)
Heritage 1938 modelini araştırırken bir çok kişiden powermatic yerine eta mekanizma kullanılmasının çok yerinde bir karar olduğunu duydum, neden bir çok kişi hem daha yeni, hem daha uzun süre power reserveli powermatiğe karşı ?Çok keyifli ve ömürlük bir model, içindeki mekanizma yeni nesil silisyum içerikli Powermatic'lerden değil, dayanıklı safkan ETA 2671 mekanizma var.
Güzel tercih olmuş. Alınası bir saat.
Yeni bir alaşım ile servis edildi bu powermatic, servis vermesi zor, ince ayara (- / + hassas ayarlama) kapalı, fabrika çıkışı lazerle regüle ediliyor. +15/ -15 sn günlük sapma aralığı var. Ama günün sonunda en çok taktığım saatim powermatic'li PRX lacivertHeritage 1938 modelini araştırırken bir çok kişiden powermatic yerine eta mekanizma kullanılmasının çok yerinde bir karar olduğunu duydum, neden bir çok kişi hem daha yeni, hem daha uzun süre power reserveli powermatiğe karşı ?
Evet evet prx güzel saat, heritage yi sipariş verirken lacivert kadranlısınıda koluma takıp denedim, gayet beğendim, düğüne giderken veya spora giderken bile her daim takılabilecek saat, başka saatim olmasa tek bir saat takacak olsam heritage yerine prx alırdım sanırımYeni bir alaşım ile servis edildi bu powermatic, servis vermesi zor, ince ayara (- / + hassas ayarlama) kapalı, fabrika çıkışı lazerle regüle ediliyor. +15/ -15 sn günlük sapma aralığı var. Ama günün sonunda en çok taktığım saatim oowermatic'li PRX lacivertYakışıklı saat en nihayetinde.
Arkadaşlar öyle ciddi bir saat hevesim yok ancak bir saat almak istedim.
60 bin tl bütçe ile longines hydroconquest black gold renginde karar kıldım.
Fikirlerinizi öğrenebilirsem memnun olurum.
Renk kayış vs aynısında karar kıldım..