moretimeforcoffee
Barista
indirim kodu vermişler mayıs ayı için. sürpriz o sanırım.Benimde alım dışında paketten birşey çıkmadı. Belki de belli bir gramajı geçen paketlere koydular .
indirim kodu vermişler mayıs ayı için. sürpriz o sanırım.Benimde alım dışında paketten birşey çıkmadı. Belki de belli bir gramajı geçen paketlere koydular .
Ben de öyle tahmin ettim ama bukadar çok yazılınca başka birşey mi var acaba dedimindirim kodu vermişler mayıs ayı için. sürpriz o sanırım.
Yok hurma çıktı benimkinde şimdi buldumNasıl yani arkadaşlar sizin paketlerinize tadımlık mzungu koymamışlar mı![]()
Hocam konudan bagimsiz celsius alimini sizin begendiginiz cekirdeklere gore yapicam. 2 etiyopya 1 kolombiya aldiginizi hatirliyorum, deneyimlediginiz var mi?Nasıl yani arkadaşlar sizin paketlerinize tadımlık mzungu koymamışlar mı![]()
En erken çarşamba günü denemeyi düşünüyorum. Stok eritiyorum Celsius'a başlayana kadarHocam konudan bagimsiz celsius alimini sizin begendiginiz cekirdeklere gore yapicam. 2 etiyopya 1 kolombiya aldiginizi hatirliyorum, deneyimlediginiz var mi?
Bekliyorum yorumlarinizi![]()
Bunun yerine pakete etiket basıp kahveleri tek bir büyük kutuda yollamak hem az karton kullanmak hem de daha işlevsel olmasi demek.Eminim cogu kişi bu konuda hemfikirdir.Bu öneriyi de her önerimizi dikkate alan @CelsiusCoffeeRoastery değerlendirecektir
Bugün benim kahvelerim de geldi sevgili @CelsiusCoffeeRoastery eleştirileri dikkate alıp bi çözüm üretmiş hem bu düşünceli davranışları hem de küçük sürprizleri için çok teşekkür ederim degassingin bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum Harika olmuş amaUzun zamandır beyaz kalemle yazmaya yer arıyordum
Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Hurmalar guzel ama hocam tam Ramazan ayının ilk iftarına yakışırYok hurma çıktı benimkinde şimdi buldum
Teşekkür ederimHarika olmuş ama![]()
Ne güzel. Ben de aynısını yapabilirim aslında. Ama bence hangisinin hangisi olduğu net belli olur tadımda.Teşekkürler @CelsiusCoffeeRoastery . Yanlız zorunlu olarak kör tadım yapmak durumunda kalacağım, paketler eve geldiğimde açılmıştı. Paketlerin üzerinde hiçbir şey yazmadığı için biraz mecburi olacak.
Bir an kutularından heyecanla çıkarınca bende öyle bir boşluğa düştüm, toparladım sonraTeşekkürler @CelsiusCoffeeRoastery . Yanlız zorunlu olarak kör tadım yapmak durumunda kalacağım, paketler eve geldiğimde açılmıştı. Paketlerin üzerinde hiçbir şey yazmadığı için biraz mecburi olacak.
Harika fikir yarın ilk iş beyaz kalem almak, zaten yarın geliyor gösteriyo kargoUzun zamandır beyaz kalemle yazmaya yer arıyordum
Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.