• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nisan Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim kargom gelmedi çünkü yurtiçi kargo kargomu yanlış yere götürdü, götürdükten sonra baktı ki orda öyle bir şubeleri yok dediler ki 'aaaa biz bunu Angaradan buraya boşuna taşımışız ne yapalım bari doğru şubeye geri gönderelim.' Kargoyu tekrar yola çıkarttılar. Bugün teslim olması gereken paket salı teslim olacak görünüyor. Bazen kader ağlarını örüyor ve kaçamıyorsunuz.
Zaten bekleyecektiniz evde oluca beklemesi daha zor oluyor :)

Selamlar 👋 Adres değişikliği talep edenler dışında 09/04 14:00’e kadar verilen tüm siparişler Yurtiçi Kargo Ümitköy şubesine teslim edildi. Hızlıca bir nefes alıp stoğumuzu saymaya çalış

Güncel stok bilgimiz;
Light Roast / Pour Over
Peru La Huaca x yaklaşık 2,5 çuval
Congo Rugori x yaklaşık 2,5 çuval
Colombia El Paraiso Anaerobik x yaklaşık 2 çuval
Burundi Businde Honey x 1 çuval
Burundi Kayanza x 1 Çuval

Ethiopia Kochere Natural x 4 çuval
Ethiopia Adado Natural x 2 çuval
Ethiopia Hambella Natural x 2,5 çuval

Medium Roast / Batch Brew / Espresso
Brazil Monte Carmelo x 5 çuval
Colombia Antioquia x yaklaşık 1,5 çuval
Nicaragua El Diablo x yaklaşık 1,5 çuval

👋👋👋

Benim de kahvelerim geldi sürpriz için ayrıca teşekkürler kochere adado Kongo söylemiştim, adado o kadar çok övülmüştü ki dayanamadım paketi açtım koku muhteşemdi şöyle söyleyeyim 3.gününde olmasına rağmen baştan sona tatlı kokudaki kavundan bahsetmiyorum bile😍 Sanırım indirim bitmeden bir tane daha söyleyeceğim elinize sağlık yarın da kongo yu deneyeceğim sabırsızım ☺️🌸

@CelsiusCoffeeRoastery Burundi kahve siparişimi teslim aldım, kodların yayınlandığı ilk gün ısmarlamıştım.

Evet, degassing süresini beklemedim.
Evet, kahve lezzetli, beğendim :D
Tekrar ısmarlar mıyım ? Evet :)

Önerilerim:
Bence kahve kutusunun üstüne kahve etiketini koymak yerine kahve paketinin üstünde olsa daha hoş olurdu görsel açıdan

Unutmadan organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• coffeejpeg.jpeg
    coffeejpeg.jpeg
    41.8 KB · Görüntüleme: 110
Son düzenleme:
Dış paketi karton olup da asıl kahve paketinin üstüne etiket koyan görmedim. Spada ve Petra, ikisi de içteki pakete herhangi bir etiket yapıştırmamıştı. Ben karton kutuyla sakladığım için problem görmüyorum ama asıl pakete de bi etiket yapıştırsalar fena olmaz evet :)
Montag Coffee hem karton kutuyu hem kahve ambalajını etiketliyor. Bence kahvenin karton kutuya konulmasına ihtiyaç yok.

Montag Coffee hem karton kutuyu hem kahve ambalajını etiketliyor. Bence karton kutuya ihtiyaç yok ama anlatamıyorsun işte.
En çok ona ihtiyaç var aslında ne yazık ki :( Kahve ambalajını koruma görevi görüyor. Kahveler oldukça taze olduğundan olası kutusuz göndermeler hep patlama ile sonuçlandı.

En çok ona ihtiyaç var aslında ne yazık ki :( Kahve ambalajını koruma görevi görüyor. Kahveler oldukça taze olduğundan olası kutusuz göndermeler hep patlama ile sonuçlandı.
İşin kargo ve müşteri memnuniyeti kısmını siz çok daha iyi bilirsiniz elbette. Ama kargo şirketleri gıda gönderilerini özenle taşısa ve gönderileri ekstra paketlere sarmaya gerek olmasa daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

250 gramı 100 lira olan kahve içmeye de gerek yok. Tablo satın almaya da ihtiyaç yok. İhtiyaç olmayan ama yaptığımız yüzlerce şey sayabilirim. Bazı şeyler tasarım, estetik, tatmin.
O tasarım, estetik, tatmin bedelini de ödüyoruz zaten :)

Muhtemelen Mart ayı nın son , Nisan ayının da ilk alımcısı olarak bugün birçok kargo elime ulaştı . Mart kavrum tarihleri yazılmadan ulaştı “sona kalan dona kalır”, Nisan ise sürprizin ne olduğunu hala merak ederek devam ediyor.”ilk elin günahı olmaz” mış derler.😊 En azından sürprizin görselini özelden paylaşırsanız merakım biraz azalır.

Geri