• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nisan Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu ay toplu alım beklentilerimi hiç karşılamadı. Ne kaos vardı ne de tavrı ilginç insanlar. Her şey planlıydı ve plana göre gitti. Firma da çok çok ilgiliydi, o kadar siprariş içerisinde notumu da unutmamışlar. Ayrıca daha kargom nerde diyemeden az önce teslim aldım rezalett!!!!

Her şeyin bu kadar iyi gitmesi yanlış geliyor :D Küçük sürpriz için de teşekkürlerr. Umarım gelecek aylardaki firmalara örnek olur. Emeğinize sağlık @CelsiusCoffeeRoastery 👏
Durun yahu daha yeni başlıyoruz ♥️🔥

El Paraiso ve Kochere çekirdeklerinin kahve bilgi kartları ne yazık ki tarafamızdan kaynaklanan bir sorun sebebiyle sizlere iletemedik. Tüm bilgileri web sitemizde mevcut. Kavurma tarihleri ise 150g paketlerin üzerinde, 250g paketlerin ise kutularının üzerindedir.

Benim de dağıtıma çıkmış sabah, bir önceki toplu alıma nazaran çok hızlı bir süreç oldu teşekkürler, içen arkadaşlar tadının yanında nasıl demlediğini de eklerse iyi olur.

Son düzenleme:
Kahveler belirtilen zamanda kargoya verildi ve az önce de sağ salim geldi, elinize sağlık. Emeği geçenlere de teşekkürler.
7 Nisan kavurum tarihli olarak. Sanırım ayın 14-15'ine kadar falan beklemek gerekiyor filtre için?

Eksi notum ;
Kahve paketlerinde etiket vs yoktu.
Dıştaki karton kutuya yapıştırılmıştı bendekiler. Boyutundan dolayı kartonda saklama imkanı olmayacağı için onları oradan söküp pakete yapıştırayım bari dedim fakat kartonu da sökerek çıktığı için yırtıldı.
Tükenmez kalemle paketlere kahvelerin adını ve kavurum tarihlerini elle yazdım :D malesef kötü bir görüntü oldu. Dış karton yerine iç pakete etiketi yapıştırılsa daha iyi olurdu gibime geliyor.

Kahveler belirtilen zamanda kargoya verildi ve az önce de sağ salim geldi, elinize sağlık. Emeği geçenlere de teşekkürler.
7 Nisan kavurum tarihli olarak. Sanırım ayın 14-15'ine kadar falan beklemek gerekiyor filtre için?

Eksi notum ;
Dıştaki karton kutuya yapıştırılmıştı bendekiler. Boyutundan dolayı kartonda saklama imkanı olmayacağı için onları oradan söküp pakete yapıştırayım bari dedim fakat kartonu da sökerek çıktığı için yırtıldı.
Tükenmez kalemle paketlere kahvelerin adını ve kavurum tarihlerini elle yazdım :D malesef kötü bir görüntü oldu.
Dış paketi karton olup da asıl kahve paketinin üstüne etiket koyan görmedim. Spada ve Petra, ikisi de içteki pakete herhangi bir etiket yapıştırmamıştı. Ben karton kutuyla sakladığım için problem görmüyorum ama asıl pakete de bi etiket yapıştırsalar fena olmaz evet :)

Eksi notum ;
Tükenmez kalemle paketlere kahvelerin adını ve kavurum tarihlerini elle yazdım :D malesef kötü bir görüntü oldu. Dış karton yerine iç pakete etiketi yapıştırılsa daha iyi olurdu gibime geliyor.
Ben böyle yaptım. Kartonların üstündeki etiketleri de kestim saklayacağım 😂

Ekli dosyalar

• 7AC3249B-C9A0-4FBB-99C1-C3DB08888F5B.jpeg
    7AC3249B-C9A0-4FBB-99C1-C3DB08888F5B.jpeg
    682 KB · Görüntüleme: 176
12/04 kargo tarihli kahvelerin kavrumu bugün de devam etmekte. Bir kısmı 9, diğer kısmı 10 Nisan kavrumlu gelecek şaşırmayın :)

@CelsiusCoffeeRoastery ben de bugün kargolarıma ulaştım. Sürpriz benim pakette unutulmuş ama olsun bu kadar yoğunlukta normal. Elinize kolunuza sağlık😊 Sabırsızlıkla degassing’i bekleyeceğim artık 😊

edit: kutulardan birinin içinden çıktı sürprizim. Tekrardan teşekkürler 😊

Son düzenleme:
Dış paketi karton olup da asıl kahve paketinin üstüne etiket koyan görmedim. Spada ve Petra, ikisi de içteki pakete herhangi bir etiket yapıştırmamıştı. Ben karton kutuyla sakladığım için problem görmüyorum ama asıl pakete de bi etiket yapıştırsalar fena olmaz evet :)

Spada'yı bilmiyorum ama Petranın kutuları hoşuma gidiyor. Kahve bitene kadar saklıyorum dekoratif ;) .

Bu arada sürpriz neymiş acaba? Kahvekulubu ve Celsius stickerları çıktı bende.

Kahvelerim geldi gerçekten mükemmel hız ve özen. Çok teşekkürler. Kahvelerin demleme reçetesini paylaşacak mısınız ? Daha önce hiç light roast demlemedim medium kavrama göre nasıl demlemeliyiz ?

Kahvelerim geldi gerçekten mükemmel hız ve özen. Çok teşekkürler. Kahvelerin demleme reçetesini paylaşacak mısınız ? Daha önce hiç light roast demlemedim medium kavrama göre nasıl demlemeliyiz ?
Reçeteler 13 Nisan da paylaşılacaktır

kargom geldi, sürpriz için ayrıca teşekkürler :) tek memnun olmadığım nokta paket tipi oldu, daha önce boxxcoffee'den aldığımda da aynı paket vardı ve açarken yırtmıştım, ayrıca yandan açılır olması kullanışsız oluyor. forumda paylasılan fotoğraflardaki kağıt_düz paketlerde gözüm kaldı :D

Benim kargom gelmedi çünkü yurtiçi kargo kargomu yanlış yere götürdü, götürdükten sonra baktı ki orda öyle bir şubeleri yok dediler ki 'aaaa biz bunu Angaradan buraya boşuna taşımışız ne yapalım bari doğru şubeye geri gönderelim.' Kargoyu tekrar yola çıkarttılar. Bugün teslim olması gereken paket salı teslim olacak görünüyor. Bazen kader ağlarını örüyor ve kaçamıyorsunuz.

Geri