• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Nisan 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Hangi kahve firması önümüzdeki ay toplu alımımızda yer alsın?

• Baristocrat 3rd Cafe & Roastery

Oy: 3 1.0%
  • Parsa Coffee Roasters

Oy: 82 28.5%
  • Hound Coffee

Oy: 4 1.4%
  • Tone Coffee Roastery Co.

Oy: 2 0.7%
  • Octagon Coffee Roastery

Oy: 44 15.3%
  • Kimma Coffee Roaster

• Poka Coffee Roastery

Oy: 1 0.3%
  • Aroasting Lab

• Coach Coffee Roastery

• Molecule Coffee

Oy: 0 0.0%
  • Nok Coffee

• Gordion Coffee Roastery

• Kernel Coffee

Oy: 2 0.7%
  • Meet Lab Coffee & Roastery

Oy: 54 18.8%
  • Clean Cup

Oy: 8 2.8%
  • Kronotrop

Oy: 5 1.7%
  • Firma1

Oy: 37 12.8%
  • Montag Coffee Roasters

Oy: 16 5.6%
  • Williams Roastery

Oy: 5 1.7%
  • Grizzly Coffee Roasters

Oy: 16 5.6%

• Kullanılan toplam oy
    288
  • Anket kapatılmış .
Kesinlikle Meet Lab Coffee & Roastery diyorum çünkü çok bilimsel bir yaklaşımları var. Kötü kahve göndermeyeceklerine eminim. Yalnız fiyatları biraz pahalı, iyi bir indirim isteriz eğer seçilirlerse 😊

Ben de meetlab dedim üst seviye kahveleri daha önce çok memnun etmişti.

Parsa +1
Yarismalarda başarı göstermiş bir kavurucu ve merak ediyorum kahvelerini. Parsa Bey ile tanisma fırsatım oldu, güzel sonuçlar çıkaracağıni düşünüyorum.

Parsa'ya verdim. Sonraki aylarda probador colectiva'yı listeye eklenmesini isterim...
Probador forumla çok çalkantılı geçmişi olan bir firma. Biraz forumda göz gezdirirseniz bu konuda ilginç şeyler bulabilirsiniz. En yakın örneği; en son seçildiklerinde yanılmıyorsam verdikleri indirim 5 liraydı. yüzde değil, sadece 5 tl.

bu arada adettendir;
meetlab +1

kavurma yarışmalarında aldığı başarılardan dolayı kahvelerini denemek istiyorum bunun için Parsa ya verdim

Geçtiğimiz kavurma şampiyonu Parsa’ya verdim oyumu.

Normalde kulüp böyle birincilikleri aylık alımlarla taçlandırıyordu. Sanırım forumda aktif olmadıkları için kimse bilmiyor Parsanın türkiye şampiyonluğunu

Belli mi olur Nisanda seçersek foruma ödüllü bir kavurucu daha dahil olur, renk gelir🌸

Meet lab'ın kafesine gidip kahvelerinden memnun kaldım evde de denemek isterim.

Daha önce seçilmemişler arasından octagon ve parsa. Parsa evet yarışma derecesi var ama seçkisindeki kahveler çok bilindik çok tekrar edici… bu sebeple octagon denemeye değer.

Biraz değişiklik olsun artık , kavrumlarini da merak ettiğim için +1 PARSA diyorum

Geçtiğimiz kavurma şampiyonu Parsa’ya verdim oyumu.

Normalde kulüp böyle birincilikleri aylık alımlarla taçlandırıyordu. Sanırım forumda aktif olmadıkları için kimse bilmiyor Parsanın türkiye şampiyonluğunu

Belli mi olur Nisanda seçersek foruma ödüllü bir kavurucu daha dahil olur, renk gelir🌸
+1

Geçtiğimiz ay Octagon demiştim, kavrumları başarılı fakat forumun aylık alım süreci için biraz daha zamana ve gelişmeye ihtiyaçları olduğu izlenimi oluştu bende. O nedenle bu ay oyumu Parsa Coffee'den yana kullandım. Parsa Abedini'nin kavurma başarısı bir yana, mekanını ziyaret ettiğinizde gösterdiği ilgi alaka, yaklaşım takdire şayan. İşini her anlamda titizlikle yapan bir kavurucu.

Octagon diyorum, Parsa'nın 500 TL'den ucuz kahvesi yok. Öğrenci kardeşlerimi de düşünmek zorundayım. :)

Tone Coffee Roastery'den yana oy verdim. Piyasaya gireli henüz 1 yıl olmamasına rağmen, Utku Bey'in profesyonel yaklaşımı ve müşteri memnuniyeti odaklı samimi iletişimi çok hoşuma gitti. Ayrıca kahve seçkisi net ve her damağa uyabilecek bir çeşit bulmak bence mümkün.

meetlab yada montag istiyorum denemek için can attığım kahveleri var

Geri