• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Molent G50 vs Timemore Slim Plus

Evet onu ben de düşünüyorum, Jx Molent'ten daha çok güven veriyo gibi. keşke şöyle karşılaştırmalı görsek karar verebileceğim de işte.

Karşılaştırma imkanım olmadı ama yabancı forumlarda okuduğum kadarı ile gerçekten kaliteli bir malzeme. DEMS grup getiriyor. 1350tl olması lazım. Yurt dışından alıp macera yaşamaya çok gerek yok. Vergi gümrük bi sürü heyecan

Karşılaştırma imkanım olmadı ama yabancı forumlarda okuduğum kadarı ile gerçekten kaliteli bir malzeme. DEMS grup getiriyor. 1350tl olması lazım. Yurt dışından alıp macera yaşamaya çok gerek yok. Vergi gümrük bi sürü heyecan
Evet dems'den alabilirim, 1350 de öderim ama, nereden biliyouz molent'den daha iyi oldugunu :D

açıkcası molent daha şık. performans olarak birinin diğerinden daha iyi oldugunu anlasam direk alacağım

1zpresso Jx aldım. Molent almadığıma pişman değilim. K-pro almadığıma pişmanım biraz. Ama sorun yok şimdilik iyi gibi

Geri