• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Molent G50 - G100'de Kahve Kulübüne Özel 75 TL İndirim!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Molent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben espresso olarak test yaptim ve begendim ( Delonghi ec200 ) Ankaraya Pazar gunu donus yapacagim, muhtemelen Sali gunu cekim asamasindan fincana kadar olan sureci paylasmis olurum bu kanaldan.

bu arada espresso git gide favorim olmaya basladi, sanirim PID li bir espresso makinesi yakin zamanda mutfakta yerini alacak ( esimi ikna etmem lazim once :p )

Ben espresso olarak test yaptim ve begendim ( Delonghi ec200 ) Ankaraya Pazar gunu donus yapacagim, muhtemelen Sali gunu cekim asamasindan fincana kadar olan sureci paylasmis olurum bu kanaldan.

bu arada espresso git gide favorim olmaya basladi, sanirim PID li bir espresso makinesi yakin zamanda mutfakta yerini alacak ( esimi ikna etmem lazim once :p )
)
Çok tepki veren olacaktır o yüzden en baştan herkesin seçimine saygı duyduğumu belirtmek isterim, kendi adıma espresso (cafe crema aslında) ve Türk kahvesi dışında tüm demleme yöntemleri bana kahveden çok çaymış gibi hissettiriyor. Hanım konusunda kolaylıklar az dayağını yemedim :D

Merhaba, ilk mesajımı bu konuya atmış olayım.

Bir süredir Molent G50 kullanıyorum. Yerli bir ürün olması sebebiyle satın alırken bile gereksiz ön yargılı yaklaştığımı ürünü alıp çeşitli çekimlerde denedikten sonra fark ettim. Bana gelen versiyonda, kahvetrip’in haklı eleştirisini yaptığı üst kapak eksikliğinin giderildiğini de söyleyeyim. Sanırım ürünlerde revizyonlarla devam ediyorlar. Çekimlerde büyük tutarsızlıklar yok. Satın aldığımız ürünlerde zaman zaman karşılaştığımız, ucuzluk/kalitesizlik göstergesi olabilecek ses, gevşeklik, malzeme kalitesi eksikliği gibi konularla karşılaşmadım. Kesinlikle onerebilecegim bir ürün olmuş G50.

Yalnız eleştirmek istediğim iki konu var.

1- Gönderdikleri ahşap kutuda bazı soyuklar ve ürünün kendisinin üzerinde bazı çizikler olduğunu gördüm. Buna önlem almaları gerekiyor.Ben çok önemsemedim ancak bazı müşteriler haklı olarak bunu dile getirebilir. (Ürün üretim/kaliphane aşamasından bu şekilde çıkıp gönderildiyse daha büyük bir sorun var demektir. Yolda olduysa kargo paketlemesini gözden geçirebilirler.)

2- Sitelerinde de bulunan öğütüm araliklari tablosu, özellikle kalın çekimler için tamamen yanlış. En azından benim elimdeki ürün için bu geçerli. Özellikle French press ve Kağıt filtre (benim özelimde Moccamaster) çekim önerileriyle gerçek ihtiyaç arasında neredeyse 15 click fark var. Filter-brew 18-25 click denmiş, bu araliklardaki ogutum kagit filtre icin aşırı ince. Ben Moccamaster için 34-40 arası, french press icin 40-45 click aralığini kullanıyorum. Dolayısıyla önerilerinin değişmesi gerektiğini düşünüyorum. (Eğer bu konu değirmenden değirmene farklılıklar nedeniyle yaşanıyorsa, bunun daha büyük bir problem olduğunu düşünüyorum firma için.)

Her halükarda, bu sorunlar giderilebilecek, çok kayda değer olmayan sorunlar.

Firmayi bu çok başarılı ürün için tebrik ediyorum.

Bir süredir Molent G50 kullanıyorum. Yerli bir ürün olması sebebiyle satın alırken bile gereksiz ön yargılı yaklaştığımı ürünü alıp çeşitli çekimlerde denedikten sonra fark ettim. Bana gelen versiyonda, kahvetrip’in haklı eleştirisini yaptığı üst kapak eksikliğinin giderildiğini de söyleyeyim. Sanırım ürünlerde revizyonlarla devam ediyorlar. Çekimlerde büyük tutarsızlıklar yok. Satın aldığımız ürünlerde zaman zaman karşılaştığımız, ucuzluk/kalitesizlik göstergesi olabilecek ses, gevşeklik, malzeme kalitesi eksikliği gibi konularla karşılaşmadım. Kesinlikle onerebilecegim bir ürün olmuş G50.

1- Gönderdikleri ahşap kutuda bazı soyuklar ve ürünün kendisinin üzerinde bazı çizikler olduğunu gördüm. Buna önlem almaları gerekiyor.Ben çok önemsemedim ancak bazı müşteriler haklı olarak bunu dile getirebilir. (Ürün üretim/kaliphane aşamasından bu şekilde çıkıp gönderildiyse daha büyük bir sorun var demektir. Yolda olduysa kargo paketlemesini gözden geçirebilirler.)

2- Sitelerinde de bulunan öğütüm araliklari tablosu, özellikle kalın çekimler için tamamen yanlış. En azından benim elimdeki ürün için bu geçerli. Özellikle French press ve Kağıt filtre (benim özelimde Moccamaster) çekim önerileriyle gerçek ihtiyaç arasında neredeyse 15 click fark var. Filter-brew 18-25 click denmiş, bu araliklardaki ogutum kagit filtre icin aşırı ince. Ben Moccamaster için 34-40 arası, french press icin 40-45 click aralığini kullanıyorum. Dolayısıyla önerilerinin değişmesi gerektiğini düşünüyorum. (Eğer bu konu değirmenden değirmene farklılıklar nedeniyle yaşanıyorsa, bunun daha büyük bir problem olduğunu düşünüyorum firma için.)

Merhaba,
Bizi tercih ettiğiniz için öncelikle teşekkür ederim.

1. Maddedeki yazmış olduğunuz sorun,kargo için paketleme şeklimizden kaynaklı. Bununla ilgili de gereken önlemleri aldık. Sizi rahatsız eden ve hoşnut olmadığınız bir durum varsa lütfen bizimle iletişime geçin. Aksaklıklarınızı giderelim.
2. Maddede belirttiğiniz haklı eleştiriniz için teşekkür ederiz. Bu değerler kişiden kişiye ve beklentiye göre değişebiliyor yine de daha genel ve doğru değerleri en kısa zamanda revize etmeyi planlıyoruz.

Ürünümüzden memnun kalmanıza çok sevindik. Güzel günlerde kullanın!

Merhaba,

2 ayı geçkin süredir devam ettirdiğimiz kahve kulubune özel indirim kampanyamızı yarın gece itibariyle sonlandıracağımızı duyurmak istiyoruz.

İleriki süreçlerde yeniliklerimiz ile birlikte kahve kulübü üyelerine özel kampanyalarla siz kahve sever dostlarımıza naçizane katkılarda bulunmaya devam edeceğiz.

Geri