• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Molent g50 -Commandante C40 öğütüm denklik tablosu

Eline sağlık hocam, ben de ilk satırımı girdim, bir önerim de veriyi giriş tarihi için de bir kolon mu eklesek olacak. Ne dersin ?

Neden olmasın, belki veri giriş tarihi değil de demleme tarihi olarak mı girsek? Hatta kahve çekirdeğinin kavrum tarihli için de bir satır açabiliriz?🤔

Her türlü öneriye açık tablo. Hepimizin el birliği ile güzel bir data olabileceğine inanıyorum. Hem demlemeye yeni başlayan hem de G50 yeni kullanmaya başlayan arkadaşlara faydalı olacaktır düşüncesindeyim.🙃

Neden olmasın, belki veri giriş tarihi değil de demleme tarihi olarak mı girsek? Hatta kahve çekirdeğinin kavrum tarihli için de bir satır açabiliriz?🤔

Her türlü öneriye açık tablo. Hepimizin el birliği ile güzel bir data olabileceğine inanıyorum. Hem demlemeye yeni başlayan hem de G50 yeni kullanmaya başlayan arkadaşlara faydalı olacaktır düşüncesindeyim.🙃
aynen kavrum tarihi daha sağlıklı olabilir, sonuç olarak ne kadar fazla parametre eklenirse o kadar iyi :)

aynen kavrum tarihi daha sağlıklı olabilir, sonuç olarak ne kadar fazla parametre eklenirse o kadar iyi :)

3 parametre daha ekledim.

Kavrum, demleme ve vakum(varsa) tarihi.

Kendi verilerimi PC başına geçince girebileceğim.

Tabloyu koydum ama Linke tıklayıp tabloyu ulaşma kısmını nasıl eklicez

Tablo Drive Linki

Mesaj kisminda link ekle diyerek yapılmazsa otomatik tabloyu ekliyor mesaja.

Tavsiyem ilk mesajda hem link hem tablo gözüksün. Veri girmek isteyen linke gider. Tabloyu incelemek isteyen forumdan çıkmadan bakabilir☺

Bu zamana kadar girilen verilere göre oluşmuş, kabaca yorumlayabileceğimiz Kahvelerin orjinlerine göre G50 klik sayısı dağılımları grafiği aşağıdaki gibi gözüküyor. Veri girmeye ortaklaşa devam ettikçe grafiğin hassaslığı ve G50 kullanıcılarının ortak hangi kliklerde buluştuğunu daha fazla gözlemleyebileceğiz.

Grafiğin orjinal linki

Son düzenleme:
Geri