melih ismail
Barista
Benimde Montag idido için demleme reçetem böyle
Benimde Montag idido için demleme reçetem böyle![]()
Bu çok iyi olduTablo linkini paylaşmıştım ama foruma tablo olarak eklemiş. Yine paylaşamıyorum link olarak, ortaklaşa aynı tabloya girersek tek noktadan güzel kaynak olur![]()
Tablo Drive Linki
Teşekkür ederim. Telefondan girdiğim için gözümden kaçmış@Bidoz Kafein marka kısmı eklenmemişti ekledim karışmasın diye
Eline sağlık hocam, ben de ilk satırımı girdim, bir önerim de veriyi giriş tarihi için de bir kolon mu eklesek olacak. Ne dersin ?
aynen kavrum tarihi daha sağlıklı olabilir, sonuç olarak ne kadar fazla parametre eklenirse o kadar iyiNeden olmasın, belki veri giriş tarihi değil de demleme tarihi olarak mı girsek? Hatta kahve çekirdeğinin kavrum tarihli için de bir satır açabiliriz?
Her türlü öneriye açık tablo. Hepimizin el birliği ile güzel bir data olabileceğine inanıyorum. Hem demlemeye yeni başlayan hem de G50 yeni kullanmaya başlayan arkadaşlara faydalı olacaktır düşüncesindeyim.![]()
aynen kavrum tarihi daha sağlıklı olabilir, sonuç olarak ne kadar fazla parametre eklenirse o kadar iyi![]()
Tabloyu koydum ama Linke tıklayıp tabloyu ulaşma kısmını nasıl eklicez@melih ismail bu linki ve tabloyu ilk mesaja ekleyebilirsiniz sanki. Kalıcı olur orada hem.
Tabloyu koydum ama Linke tıklayıp tabloyu ulaşma kısmını nasıl eklicez