• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Moka pot için uygun öğütülmüş kahve önerisi

bingus

Yeni Üye
İsim
bingus
Daha fazla  
İsim
bingus
Merhabalar, kahve konusunda yeniyim internetten moka pot sipariş ettim ve ona uygun kahve arıyorum hangisini almam gerektiğini hala anlamadım. Daha çok mocha tarzı kahveler yapmak istiyorum colombia kahvesinin tadını seviyorum. Moka pota uygun şekilde öğütülmüş tavsiye ettiğiniz uygun fiyatlı bir colombia kahvesi var mı? Evimde öğütücü yok ve iyi olanlarıda biraz pahalı duruyor. Bu arada aldığım moka potun markası Karaca. Bialetti alacak bütçem yok henüz Karaca kullananlar varsa tavsiye eder mi?

Burada şunu sorayım size. Daha ulaşılabilir market markaları (Tchibo, Starbucks vs) için mi soruyorsunuz yoksa 3. nesil kavuruculardan mı? 3. Nesil ise seçenekler artar çünkü

Daha ulaşılabilir olanlar.
Eğer internetten almayacaksanız, tchibo da taze çekim deneyebilirsiniz. Orada zaman zaman yöresel raritat kahvelerde oluyor, alıp öğütmelerini isteyebilirsiniz. Tavsiyem çekirdek satıp, öğütebileceğiniz bir yer olması. Çoğu kafe yapar bunu. Ben ilk zamanlar Coffee Project - Espresso içtim moka potta. Üzmedi genel anlamda. Trendyol, hepsiburada gibi yerlerde var. Fiziksel alacaksanız şehrinizdeki kafelere de bir bakmak iyi olabilir. Tchibo dememin sebebi taze alabilme imkanınız ve bir nebze yanık olmaması. Starbucks tavsiye etmem. Kahveler kömür gibi. Juan Valdez de var ama ben denemedim hiç.

internetten alacağım
Eğer internetten almayacaksanız, tchibo da taze çekim deneyebilirsiniz. Orada zaman zaman yöresel raritat kahvelerde oluyor, alıp öğütmelerini isteyebilirsiniz. Tavsiyem çekirdek satıp, öğütebileceğiniz bir yer olması. Çoğu kafe yapar bunu. Ben ilk zamanlar Coffee Project - Espresso içtim moka potta. Üzmedi genel anlamda. Trendyol, hepsiburada gibi yerlerde var. Fiziksel alacaksanız şehrinizdeki kafelere de bir bakmak iyi olabilir.

Moka pota uygun kahve türü hangisi? Evde colombia filtre kahvesi var onunla olur mu mesela? Yapayzekaya sorduğumda özel öğütme derecesi varmış sanırsam moka potun buna gerek var mı? Teşekkürler.
Moka pota uygun kahveden ziyade dediğiniz gibi öğütüm derecesi vardır. Onun dışında her kahveyi içebilirsiniz. Burada önemli olan sizin nasıl kahve sevdiğiniz, damak tadınız.

Rica ederim, yine merak ettiğiniz olursa sorabilirsiniz. Daha klasik kahve tadı arıyorsanız bu kahveler sizi tatmin eder. Biraz asidit-ekşimsi-meyvemsi arıyorsanız etiyopya-kolombiya kahvelerine bakabilirsiniz. Moka pot demleme de ben genelde en güzel sonuçları kolombiya, costa rica, guatemala ve brezilya da aldım. Tabi damak tadınıza bağlı yine.

Rica ederim, yine merak ettiğiniz olursa sorabilirsiniz. Daha klasik kahve tadı arıyorsanız bu kahveler sizi tatmin eder. Biraz asidit-ekşimsi-meyvemsi arıyorsanız etiyopya-kolombiya kahvelerine bakabilirsiniz. Moka pot demleme de ben genelde en güzel sonuçları kolombiya, costa rica, guatemala ve brezilya da aldım. Tabi damak tadınıza bağlı yine.
Bu kahveyi sipariş etmiştim önceden şuanda kargoda. Bu kahveyle de güzel olur mu moka potta acaba? https://www.hepsiburada.com/moliend...kgelir&utm_source=influencer&wt_inf=affiliate

Bunu denemedim ama olabilir evet. Ben daha öncesinde bu markadan bu kahveyi kullandım. https://www.hepsiburada.com/moliend...k-kahve-250-g-p-HBV000017EC3H?magaza=kahvecom ama buradan alınca çekirdek geliyor sanırım, kendi sitelerinde öğütüyorlar. Size tavsiyem ara ara çekirdek değiştirip, kendi damağınıza uygun olanı bulmanız. Ben moka potta gövdeli, dengeli asiditesi olan kahveleri seviyorum örneğin

Bunu denemedim ama olabilir evet. Ben daha öncesinde bu markadan bu kahveyi kullandım. https://www.hepsiburada.com/moliend...k-kahve-250-g-p-HBV000017EC3H?magaza=kahvecom ama buradan alınca çekirdek geliyor sanırım, kendi sitelerinde öğütüyorlar. Size tavsiyem ara ara çekirdek değiştirip, kendi damağınıza uygun olanı bulmanız. Ben moka potta gövdeli, dengeli asiditesi olan kahveleri seviyorum örneğin
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için hocam. Öğütülmüş olanı aldım eğer sitede kendileri öğütüyorlarsa moka pota uygun şekilde isterim birdahakine.

Geri