• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Modlu Gaggia Classic

Ürünün Fiyatı
0

Schatzker

Yeni Üye
İsim
Veli Can
Daha fazla  
İsim
Veli Can
Herkese merhaba. Temmuz 2020'de ilk sahibi tarafından alınan ve Kasım 2020'de forumdan ikinci el olarak aldığım cihazı Şubat 2024'te Lokman beye modlatmıştım. Arıtma su hariç su kullanmadım. 1 ay kadar önce başka bir cihaza geçtikten sonra gaggiayı iş yerime götürmeye karar verdim. Taşırken poşet yırtıldı ve cihaz yaklaşık 50-60 cm'den yere düştü. PID, dimmer ve basınç göstergesinin olduğu kutu kırıldı. Yapıştırıcı ile parçaları birleştirdim. Eldiven de işlem sırasında oraya yapıştı. Fotodaki mavilik o. Makinenin köşesi hafif hasar gördü. 1 aydır bu şekilde kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Ancak iş yerinde espresso hazırlığı için zamanım olmuyor. Bu sebeple cihazı elden çıkarmaya karar verdim. Düşme sebebiyle hasarlı olduğu için satmayı uygun görmedim. Espressoya başlangıç yapmayı düşünen bir arkadaşımıza göndermek istiyorum. Orjinal portafiltresini, dipsiz portafiltresini, orjinal sepetlerini, tamperini yanında göndereceğim. Orjinal kutusu duruyor ancak modlama işleminden sonra artık sığmıyor. Karşı ödemeli kargo ile güzelce paketleyip gönderebilirim.

IMG_0110 (1).jpgIMG_0109 (1).jpgIMG_0108 (1).jpgIMG_0107 (1).jpgIMG_0111.JPG

hocam merhabalar, benimde gaggia classic cihazım var ve uzun zamandır cihaza uygun dipsiz portafiltre arıyorum. Siz veya hediye edeceğiniz arkadaş satmak isterse alabilirim.

Herkese merhaba. Temmuz 2020'de ilk sahibi tarafından alınan ve Kasım 2020'de forumdan ikinci el olarak aldığım cihazı Şubat 2024'te Lokman beye modlatmıştım. Arıtma su hariç su kullanmadım. 1 ay kadar önce başka bir cihaza geçtikten sonra gaggiayı iş yerime götürmeye karar verdim. Taşırken poşet yırtıldı ve cihaz yaklaşık 50-60 cm'den yere düştü. PID, dimmer ve basınç göstergesinin olduğu kutu kırıldı. Yapıştırıcı ile parçaları birleştirdim. Eldiven de işlem sırasında oraya yapıştı. Fotodaki mavilik o. Makinenin köşesi hafif hasar gördü. 1 aydır bu şekilde kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Ancak iş yerinde espresso hazırlığı için zamanım olmuyor. Bu sebeple cihazı elden çıkarmaya karar verdim. Düşme sebebiyle hasarlı olduğu için satmayı uygun görmedim. Espressoya başlangıç yapmayı düşünen bir arkadaşımıza göndermek istiyorum. Orjinal portafiltresini, dipsiz portafiltresini, orjinal sepetlerini, tamperini yanında göndereceğim. Orjinal kutusu duruyor ancak modlama işleminden sonra artık sığmıyor. Karşı ödemeli kargo ile güzelce paketleyip gönderebilirim.

Ekli dosyayı görüntüle 44332Ekli dosyayı görüntüle 44333Ekli dosyayı görüntüle 44334Ekli dosyayı görüntüle 44335Ekli dosyayı görüntüle 44336
Hocam selamlar, ben almak isterim. önceden arçelik makinem vardı fakat bozuldu.

Geri