Herkese merhaba. Temmuz 2020'de ilk sahibi tarafından alınan ve Kasım 2020'de forumdan ikinci el olarak aldığım cihazı Şubat 2024'te Lokman beye modlatmıştım. Arıtma su hariç su kullanmadım. 1 ay kadar önce başka bir cihaza geçtikten sonra gaggiayı iş yerime götürmeye karar verdim. Taşırken poşet yırtıldı ve cihaz yaklaşık 50-60 cm'den yere düştü. PID, dimmer ve basınç göstergesinin olduğu kutu kırıldı. Yapıştırıcı ile parçaları birleştirdim. Eldiven de işlem sırasında oraya yapıştı. Fotodaki mavilik o. Makinenin köşesi hafif hasar gördü. 1 aydır bu şekilde kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Ancak iş yerinde espresso hazırlığı için zamanım olmuyor. Bu sebeple cihazı elden çıkarmaya karar verdim. Düşme sebebiyle hasarlı olduğu için satmayı uygun görmedim. Espressoya başlangıç yapmayı düşünen bir arkadaşımıza göndermek istiyorum. Orjinal portafiltresini, dipsiz portafiltresini, orjinal sepetlerini, tamperini yanında göndereceğim. Orjinal kutusu duruyor ancak modlama işleminden sonra artık sığmıyor. Karşı ödemeli kargo ile güzelce paketleyip gönderebilirim.