• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Moccamaster

Su haznesini suyla doldurup içerisine jeli boşaltıyorsunuz ve makineyi çalıştırıyorsunuz. Daha sonra bu jelin kalıntılarını temzilemek için iki defa daha sudan geçiriyoruz su haznesini.

1 - Su haznesine jel + maks seviyeye kadar su koyun.
2 - Makineyi çalıştırın.
3 - Karafa 1 bardak su dolunca makineyi durdurun
4 - 15 dk bekleyin (Yada karaftaki su soğuyana kadar)
5 - 2,3 ve 4 numaralı adımları tekrarlayın.
6 - Makineyi su haznesindeki su bitene kadar çalıştırın
7 - Su haznesine maks seviyeye kadar su koyun.
8 - Makineyi çalıştırın
9 - 7 ve 8 numaralı adımları tekrarlayın

Temizlik işleminde çeşme suyu değil damacana suyu kullanın

Çok teşekkür ederim. Peki temizlik zamanınin geldiğini nerden anlayabiliriz. Ya da hangi zaman araliklariyla temizlik yapmalıyım?

Çok teşekkür ederim. Peki temizlik zamanınin geldiğini nerden anlayabiliriz. Ya da hangi zaman araliklariyla temizlik yapmalıyım?
Her yüz demlemede bir yada her üç ayda bir olarak öneriliyor.

Ben moccamaster Türkiye ekibiyle dün görüştüm eğer günde bir kaç kez kullanıyorsanız ayda bir defa temizlik yapmayı öneriyoruz dediler.

Bu arada söz konusu bulanıklık bardağa koyduktan bir süre sonra gidiyor doğal rengine dönüyor.
Yeni sayılır bendeki cihaz hiç temizlik yapmadım henüz süresi gelmedi kendi filtre kağıdını kullanıyorum bende de üzerindeki o beyazlık bazı çekirdeklerde oluyor kahvenin yağıdır diye düşündüm ben de açıkçası

Geri