• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Moccamaster Select Filtre Kahve Makinesi Siyah

Ürünün Fiyatı
10.000

erayerinc

Barista
İsim
Eray
Daha fazla  
İsim
Eray
Selamlar,

Fellow aiden aldığım ve kullanmaya başladığım için moccamaster filtre kahve makinemi satıyorum. Üründe benim yaşadığım herhangi bir sorun bulunmuyor. Aiden almasaydım satmak gibi düşüncem hiç olmazdı.Çok memnundum.

Ürünü Nisan 2023 de amazondan almıştım. Garantisi Nisan ayı ortalarına kadar devam ediyor.

Makine ile birlikte 1,5 paket Cafec trapezoid 103 filtre kağıdı da vereceğim(Aiden ile uyumlu olsa kullanırdım :), 1 paket kapalı ve yarısı bitmiş açık paket)

Görselleri gün içinde yüklemeye çalışacağım.

Fiyat: 11.500₺

Ekli dosyalar

• IMG_4035.jpeg
    IMG_4035.jpeg
    182.8 KB · Görüntüleme: 283
  • IMG_4034.jpeg
    IMG_4034.jpeg
    180.3 KB · Görüntüleme: 285
  • IMG_4033.jpeg
    IMG_4033.jpeg
    184.7 KB · Görüntüleme: 259
  • IMG_4032.jpeg