• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Milet Coffee Açıldı (Ankara)

Milet ve Niji iş birliğini paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.

Bugün itibari ile tüm Niji seçkisi Milet Coffee'de.

Diğer kavurucu firmalarda olduğu gibi çekirdekler kavurucu web sitesi ile aynı fiyattan satışta.

Peru Finca La Chirimoya ve Colombia Finca Nogales dışındaki tüm çekirdekler menüde yer alan standart v60 fiyatından sizlerle.

Ekli dosyalar

• IMG_1773.JPEG
    IMG_1773.JPEG
    109 KB · Görüntüleme: 160
  • IMG_1775.JPEG
    IMG_1775.JPEG
    118.9 KB · Görüntüleme: 136
Niji ile işbirliği harika.
Ethiopia shale aldım bir paket güzel bir yıkanmış etiyopya. Nijinin kavurumları iyi baya. Her zaman iyiydi de son zamanlarda daha mı iyi ne.
Kolombiya Finca Nogales Geisha İçtim çok beğendim. Kompleks, gövde yerinde, meyvemsilik harika, her an farklı bir yere gidiyor. Tam benlik.

Milet ve Whole Bean iş birliğini paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.

Her zaman olduğu gibi çekirdekler perakende olarak kavurucu web sitesi ile aynı fiyattan satışta.

SL34 ve Geisha dışındaki tüm kahveler menüdeki standart v60 fiyatından sizlerle.

Tüm Whole Bean seçkisi Milet Coffee'de.

Ekli dosyalar

• IMG_1783.JPEG
    IMG_1783.JPEG
    100.5 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_1785.JPEG
    IMG_1785.JPEG
    112.3 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_1780.JPG
    IMG_1780.JPG
    116.6 KB · Görüntüleme: 116
Hayırlı olsun. Haziran'da Ankara'ya yolum düşecek mutlaka uğramayı düşünüyorum. Bu arada web sitenizi gezdim, yapay zeka ile yazdırılmış cümleler çok gereksiz oluyor, zaten birkaç cümle. beni bir müşteri olarak rahatsız etti belki değişmek istersiniz.

Sayit Bey, öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Bayağı iyi kavuruculardan çok güzel kahveler getirmişsiniz. Ankara halkı için kaliteli kahve içilecek yerlerin çoğalması dileğiyle...

Hayırlı olsun. Haziran'da Ankara'ya yolum düşecek mutlaka uğramayı düşünüyorum. Bu arada web sitenizi gezdim, yapay zeka ile yazdırılmış cümleler çok gereksiz oluyor, zaten birkaç cümle. beni bir müşteri olarak rahatsız etti belki değişmek istersiniz.
Teşekkür ederim bekliyorum :) geri bildiriminiz için de teşekkür ediyorum ilk fırsatta web sitesi güncellenecek.

Sayit Bey, öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Bayağı iyi kavuruculardan çok güzel kahveler getirmişsiniz. Ankara halkı için kaliteli kahve içilecek yerlerin çoğalması dileğiyle...
Teşekkür ederim.

Bende sonunda Bugün gidebildim. Artık sürekli gitmek zorundayım. Sayit bey gerçekten hakkını veriyor. Hem kruve bardakta denemiş olduk hemde güzel sohbetiyle bizi ağırladı. Petra Bildimoo bensa bombee demledi mest olduk. Sütsüz hiçbirşey içemeyen eşimde çok beğendi. Kendisine güzel deneyim için teşekkür ediyoruz. Mekanı hayırlı, kazancı bol olsun.

Milet ve Niji iş birliğini paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.

Bugün itibari ile tüm Niji seçkisi Milet Coffee'de.

Diğer kavurucu firmalarda olduğu gibi çekirdekler kavurucu web sitesi ile aynı fiyattan satışta.

Peru Finca La Chirimoya ve Colombia Finca Nogales dışındaki tüm çekirdekler menüde yer alan standart v60 fiyatından sizlerle.
Ankara’da açılan ve nitelikli kahveyi gerçekten net şekilde ifade eden ender yerlerden biri olmuş bence. Sayit Bey’in kahveye bakış açısı ve vizyonu ilk tanıştığımız da kendisini belli etmişti.Bunu mekânın her detayında hissettiriyor. Özellikle sevdiğim çekirdekleri onun demleme yaklaşımıyla deneyimlemek benim için her zaman ayrı bir keyif oluyor. Aynı kahvenin farklı ellerde nasıl bambaşka bir deneyime dönüştüğünü görmek çok heyecan verici.

Ayrıca Milet & @Niji Coffee Co. iş birliği de ayrı mutlu ediyor beni 😊kırmızı paketlerimiz❤️
Bu birlikteliğin ortaya çok güzel işler çıkaracağına inanıyorum.

Ankara’ya çok daha sık geleceğiz.
Milet, bizim için gidilecek sayılı yerlerin başında geliyor bile. İlk ziyaretimden itibaren bıraktığı hissiyat gerçekten çok özeldi.
Teşekkür ederiz🙌🏻

Ekli dosyalar

• DSCF6392.jpeg
    DSCF6392.jpeg
    159.3 KB · Görüntüleme: 67
  • DSCF6394.jpeg
    DSCF6394.jpeg
    190.8 KB · Görüntüleme: 66
Bende sonunda Bugün gidebildim. Artık sürekli gitmek zorundayım. Sayit bey gerçekten hakkını veriyor. Hem kruve bardakta denemiş olduk hemde güzel sohbetiyle bizi ağırladı. Petra Bildimoo bensa bombee demledi mest olduk. Sütsüz hiçbirşey içemeyen eşimde çok beğendi. Kendisine güzel deneyim için teşekkür ediyoruz. Mekanı hayırlı, kazancı bol olsun.
Teşekkür ederim her zaman beklerim.

Ankara’da açılan ve nitelikli kahveyi gerçekten net şekilde ifade eden ender yerlerden biri olmuş bence. Sayit Bey’in kahveye bakış açısı ve vizyonu ilk tanıştığımız da kendisini belli etmişti.Bunu mekânın her detayında hissettiriyor. Özellikle sevdiğim çekirdekleri onun demleme yaklaşımıyla deneyimlemek benim için her zaman ayrı bir keyif oluyor. Aynı kahvenin farklı ellerde nasıl bambaşka bir deneyime dönüştüğünü görmek çok heyecan verici.

Ayrıca Milet & @Niji Coffee Co. iş birliği de ayrı mutlu ediyor beni 😊kırmızı paketlerimiz❤️
Bu birlikteliğin ortaya çok güzel işler çıkaracağına inanıyorum.

Ankara’ya çok daha sık geleceğiz.
Milet, bizim için gidilecek sayılı yerlerin başında geliyor bile. İlk ziyaretimden itibaren bıraktığı hissiyat gerçekten çok özeldi.
Teşekkür ederiz🙌🏻
Bende nazik ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum. Fikirleriniz çok değerli.
Niji çekirdekleri demlemek benim için büyük bir keyif :)

Sonunda Milet Coffee'yi dün ziyaret edebildim. Özetle inanılmaz memnun kaldım. Petra'da Kelloo Bensa Bombe denedim. Sayit bey origami ile demledi ve sonuç mükemmel. Orman meyvemsi tatlı notayı tatta özellikle hissediyorsunuz. Mekana ve sahibine gelecek olursak, Sayit bey öncelikle çok samimi ve ilgili birisi. Kahve konusunda 1 saati aşkın sohbet etmiş olduk (umarım kendisi benden sıkılmamıştır). Hem sohbet çok güzeldi hem de kendisinin konuyla ilgili olduğunu, bilgi birikimi olduğunu anlıyorsunuz. Mekan ise butik bir yer. Gayet hoş ve temiz. Sunulan kahve çeşitliliğini zaten buradan görüyorsunuzdur. Hem kahve sunumu hem de keyifli sohbet için teşekkür ediyorum kendisine. Ayrıca ikram içinde teşekkür ediyorum. En kısa zamanda hem kendim hem de arkadaşlarımla tekrar uğrayacağım. Ankara için bulunmaz bir nimet olmuş Milet Coffee!

Sonunda Milet Coffee'yi dün ziyaret edebildim. Özetle inanılmaz memnun kaldım. Petra'da Kelloo Bensa Bombe denedim. Sayit bey origami ile demledi ve sonuç mükemmel. Orman meyvemsi tatlı notayı tatta özellikle hissediyorsunuz. Mekana ve sahibine gelecek olursak, Sayit bey öncelikle çok samimi ve ilgili birisi. Kahve konusunda 1 saati aşkın sohbet etmiş olduk (umarım kendisi benden sıkılmamıştır). Hem sohbet çok güzeldi hem de kendisinin konuyla ilgili olduğunu, bilgi birikimi olduğunu anlıyorsunuz. Mekan ise butik bir yer. Gayet hoş ve temiz. Sunulan kahve çeşitliliğini zaten buradan görüyorsunuzdur. Hem kahve sunumu hem de keyifli sohbet için teşekkür ediyorum kendisine. Ayrıca ikram içinde teşekkür ediyorum. En kısa zamanda hem kendim hem de arkadaşlarımla tekrar uğrayacağım. Ankara için bulunmaz bir nimet olmuş Milet Coffee!
Teşekkür ederim. Sohbet gerçekten çok keyifliydi her zaman bekliyorum :)

Geri