• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Milestones Coffee ve Cekirdek.co işbirligi ile %25 indirim!

Herkese Merhaba,
Bu güzel projede olmaktan mutluluk duyuruyoruz.

Herkese Merhaba,
Yoğun ilgiden dolayı çok teşekkür ederim gelen bütün siparişleri bugün kargoya verdik.7 şubata kadar indirimimiz devam edicek.Saygılarımla

kargo ücreti gerçekten çok yüksek çıkıyor, denemek için ve taze kalması için de çok yüksek gr da almak istemiyorum, deneyemeceğim için üzgünüm

kargo ücreti gerçekten çok yüksek çıkıyor, denemek için ve taze kalması için de çok yüksek gr da almak istemiyorum, deneyemeceğim için üzgünüm
Kargo fiyatlarına çok zam geldi maalesef yüksek fiyata kargo ücretsiz yapmak istemediğimiz için hakkaniyetli bir ücretsiz kargo fiyatı koyduğumuzu düşünüyoruz.

Pepe Jijon'u gözüme kestirmiştim, teşekkür ederim indirim için. Kargo bilgisi geldi az önce, hevesle bekliyorum.

Pepe Jijon'u gözüme kestirmiştim, teşekkür ederim indirim için. Kargo bilgisi geldi az önce, hevesle bekliyorum.
Merhaba en az 10 gün beklemeniz yönünde ama 30 günden sonra açılan kahvelerimizde oluyor indirimimiz 7 şubata kadar devam edicek.Sevgilerimle

Herkese Merhaba,
Gelen talepler doğrultusunda hafta sonu da alım yapılsın diye 2 gün daha uzatılmıştır. İlgi ve alakaya çok teşekkür ediyorum son gün 9 şubattır. Saygılarımla

Kampanyadan yararlanıp ben de güzel bir seçki oluşturup aldım hatta o sıra site yoğunluğundan bir sıkıntı oldu sonra zafer bey aradı mesajım üzerine uzun bir sohbet oldu adam gerçekten bu işe gönül vermiş severek isteyerek zevk alarak yapıyor uzun uzun anlattı birçok şeyden bahsetti gerçekten kendisinin bu özveri ve isteğine hayran kaldım umarım çok iyi yerlere gelir ilk fırsatta yolum düşerse yanına uğrayıp o muazzam makinasından espressosunu içecem :) tekrar teşekkürler @blackeagle

@blackeagle ile tekrar ayni indirimi yapalim dedik. 10 Hazirana kadar gecerli "cekirdek.co" kupon kodu ile yine tum kahvelerde %25 indirim var 🎉 Tekrar tesekkurler @blackeagle ✌️
Herkese Merhaba,
Seçkimiz şu anda tamamlandı yeni kahveler eklendi.1 tane daha ekleyeceğim kahveler olucak.Cekirdek.co anlaşmamız 10 hazirana kadar kupon geçerli. Çok üst düzey yarışma kahveleri de yakın zamanda sunucaz.Saygılarımla

Geri