10 günden sonra deneyebilirsiniz ama zaman geçtikçe daha güzelleşiyor.Pepe Jijon Sidra/Yıkanmış XTD için kavrum tarihinden itibaren kaç gün beklemeyi tavsiye edersiniz? Uzun zamandır Finca Soledad'tan bir kahve denemek istiyordum. Türkiye'den bir kavurucunun seçkisine girmesi çok iyi oldu.
Pepe Jijon Sidra/Yıkanmış XTD için kavrum tarihinden itibaren kaç gün beklemeyi tavsiye edersiniz? Uzun zamandır Finca Soledad'tan bir kahve denemek istiyordum. Türkiye'den bir kavurucunun seçkisine girmesi çok iyi oldu.
Merhaba kargoda olması kaçılmazdır bizzat dikkatli şekilde bakıyoruz ama isterseniz yenisini göndermeye hazırız.SaygılarımlaSiparişim ulaştı bugün ancak paketin birinde aşağıdaki gibi büyükçe bir yırtılma söz konusuydu. Ben bantlayarak çözdüm ama yine de geri bildirimde bulunmak istedim çünkü kargoya verilmeden önce farkedilebilirdi diye düşünüyorum.
Zafer bey aradı ulaştı sağolsun benim yeni paket gönderilmesi gibi bir beklentim yoktu sadece geri bildirimde bulunmak istemiştim ama sağolsun çok ilgilendi.Merhaba kargoda olması kaçılmazdır bizzat dikkatli şekilde bakıyoruz ama isterseniz yenisini göndermeye hazırız.Saygılarımla
İyi günler,ilerleyen zamanlarda bir düzenleme yapıcaz.Fakat hepsi güncel hasattır.Puan sistemi çok göreceli olabiliyor. Benim düşüncem en iyi kahve en çok sevdiğin kahvedir mottosundayım. Saygılarımlaİyi günler, kahvelerin hasat yılını ve varsa sca puanlarını ürün sayfasına yazmayı düşünüyor musunuz?
Teşekkürler
Anladım teşekkürler.İyi günler,ilerleyen zamanlarda bir düzenleme yapıcaz.Fakat hepsi güncel hasattır.Puan sistemi çok göreceli olabiliyor. Benim düşüncem en iyi kahve en çok sevdiğin kahvedir mottosundayım. Saygılarımla
Brezilya Sitio Cafundo Fazenda Sertao öneririm.Milestones classic Espresso blend çok uğraştığımız düşük asiditeli yoğun tatlı bir espresso veriyor.Anladım teşekkürler.
Klasik esp için hangi brezilyayı önerirsiniz?
Düşük asiditeli olmasını tercih ederim
Hocam selamlar, Brezilya sitio stok yok mu sepete gönderemiyorum.Sayfadan geri atıyorBrezilya Sitio Cafundo Fazenda Sertao öneririm.Milestones classic Espresso blend çok uğraştığımız düşük asiditeli yoğun tatlı bir espresso veriyor.
Selam bilal bey çok teşekkürlerSeçkideki kahvelerin künyeleri baya etkileyici gerçekten, karar verirken zorlanıyor insan. Ama bir yerden başlamak lazım diyip avcı iç güdülerimi kullanarak Kosta Rika Regula Gerardo Ureña Natural Anaerobic ve Endonezya Argopuro CM Fresh Cherry aldım. Milestones ile ilk tanışmamız olacak, umarım seçkideki diğer kahveleri de denemek için can atacağım bir deneyim olur![]()
![]()
Selam cansu hanım sizinle iletişime geçtim gereken bilgiyi vermiş bulunmakdayım.SaygılarımlaHocam selamlar, Brezilya sitio stok yok mu sepete gönderemiyorum.Sayfadan geri atıyor
Merhaba florence 1/16.7 1/17 oranlarda demliyoruz genelde ben 4 parçalı döküyorum 12/200 50x4 gibi 15/250 50/100/50/50 18/300 60/145/230/300 gibi öğütüm boyutu deneysel olmayan kahvelerde 21 24 click arası öğütüyorum. Su düşük ppm demliyorum. Espresso da 1:2.2 oran da demliyorum ama senin damak zevkine göre oranı 1:1.5 1:1.2 orana çekebilirsin keşke imkan olsa kahve kulübü için roastery toplansak workshop versek ..SaygılarımlaÇekirdekler için reçete eklemeyi düşünüyor musunuz? @blackeagle bir de kavuranın gözünden demleyelim diyecek birçok kişi vardır eminim.