• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Milestones Coffee Roastery (2025 En İyi Toplu Alım Kavurucusu)🏆

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogakuzar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vallahi bu Gerardo kardeşimle uyum sağladık ya. Anaerobik de iyiydi, yıkanmış da iyi. Aynı çekirdeğin piyasada Kostarika Las Torres diye Honey versiyonu da varmış.

Satıştaki 2 Endonezya da müthiş. Zafer'den üç farklı Endonezya içtim, üçü de yoğun parfümsü kokulara sahipti. Son içtiğim Argopuro Fresch Cherry, karbonik müthiş bir çıktı veriyor. Orea'da, 17 klik, 20x320, nestle 94 derece. Kesinlikle alın koklayın.

Ekli dosyalar

• IMG-20250126-WA0046.jpg
    IMG-20250126-WA0046.jpg
    104 KB · Görüntüleme: 180
Pepe Jijon Sidra/Yıkanmış XTD için kavrum tarihinden itibaren kaç gün beklemeyi tavsiye edersiniz? Uzun zamandır Finca Soledad'tan bir kahve denemek istiyordum. Türkiye'den bir kavurucunun seçkisine girmesi çok iyi oldu.

Pepe Jijon Sidra/Yıkanmış XTD için kavrum tarihinden itibaren kaç gün beklemeyi tavsiye edersiniz? Uzun zamandır Finca Soledad'tan bir kahve denemek istiyordum. Türkiye'den bir kavurucunun seçkisine girmesi çok iyi oldu.
10 günden sonra deneyebilirsiniz ama zaman geçtikçe daha güzelleşiyor.

Hocam bugüne kadar içtiğim kahvelerde bir tanesi hariç hepsi bekledikçe daha güzelleşti, tat bakımından sönmedi. Hatta bu süreci takip edebilmek için 1. haftasında içmeye başlayıp 2. ayına girdiğinde bitirdiğimiz bir kaç kahve bile oldu, kendi tecribelerim şunu gösterdi: beklemekten korkmayın. Zafer'in kahveleri bekledikçe hem canlı kalıyor hem çok keyifli bir karakter sunuyor.

Siparişim ulaştı bugün ancak paketin birinde aşağıdaki gibi büyükçe bir yırtılma söz konusuydu. Ben bantlayarak çözdüm ama yine de geri bildirimde bulunmak istedim çünkü kargoya verilmeden önce farkedilebilirdi diye düşünüyorum.

Ekli dosyalar

• 20250130_140546.jpg
    20250130_140546.jpg
    105.2 KB · Görüntüleme: 106
Siparişim ulaştı bugün ancak paketin birinde aşağıdaki gibi büyükçe bir yırtılma söz konusuydu. Ben bantlayarak çözdüm ama yine de geri bildirimde bulunmak istedim çünkü kargoya verilmeden önce farkedilebilirdi diye düşünüyorum.
Merhaba kargoda olması kaçılmazdır bizzat dikkatli şekilde bakıyoruz ama isterseniz yenisini göndermeye hazırız.Saygılarımla

İyi günler, kahvelerin hasat yılını ve varsa sca puanlarını ürün sayfasına yazmayı düşünüyor musunuz?
Teşekkürler

İyi günler, kahvelerin hasat yılını ve varsa sca puanlarını ürün sayfasına yazmayı düşünüyor musunuz?
Teşekkürler
İyi günler,ilerleyen zamanlarda bir düzenleme yapıcaz.Fakat hepsi güncel hasattır.Puan sistemi çok göreceli olabiliyor. Benim düşüncem en iyi kahve en çok sevdiğin kahvedir mottosundayım. Saygılarımla

Anladım teşekkürler.
Klasik esp için hangi brezilyayı önerirsiniz?
Düşük asiditeli olmasını tercih ederim
Brezilya Sitio Cafundo Fazenda Sertao öneririm.Milestones classic Espresso blend çok uğraştığımız düşük asiditeli yoğun tatlı bir espresso veriyor.

Seçkideki kahvelerin künyeleri baya etkileyici gerçekten, karar verirken zorlanıyor insan. Ama bir yerden başlamak lazım diyip avcı iç güdülerimi kullanarak Kosta Rika Regula Gerardo Ureña Natural Anaerobic ve Endonezya Argopuro CM Fresh Cherry aldım. Milestones ile ilk tanışmamız olacak, umarım seçkideki diğer kahveleri de denemek için can atacağım bir deneyim olur :)

Brezilya Sitio Cafundo Fazenda Sertao öneririm.Milestones classic Espresso blend çok uğraştığımız düşük asiditeli yoğun tatlı bir espresso veriyor.
Hocam selamlar, Brezilya sitio stok yok mu sepete gönderemiyorum.Sayfadan geri atıyor

Seçkideki kahvelerin künyeleri baya etkileyici gerçekten, karar verirken zorlanıyor insan. Ama bir yerden başlamak lazım diyip avcı iç güdülerimi kullanarak Kosta Rika Regula Gerardo Ureña Natural Anaerobic ve Endonezya Argopuro CM Fresh Cherry aldım. Milestones ile ilk tanışmamız olacak, umarım seçkideki diğer kahveleri de denemek için can atacağım bir deneyim olur :)
Selam bilal bey çok teşekkürler :)

Çekirdekler için reçete eklemeyi düşünüyor musunuz? @blackeagle bir de kavuranın gözünden demleyelim diyecek birçok kişi vardır eminim.
Merhaba florence 1/16.7 1/17 oranlarda demliyoruz genelde ben 4 parçalı döküyorum 12/200 50x4 gibi 15/250 50/100/50/50 18/300 60/145/230/300 gibi öğütüm boyutu deneysel olmayan kahvelerde 21 24 click arası öğütüyorum. Su düşük ppm demliyorum. Espresso da 1:2.2 oran da demliyorum ama senin damak zevkine göre oranı 1:1.5 1:1.2 orana çekebilirsin keşke imkan olsa kahve kulübü için roastery toplansak workshop versek ..Saygılarımla

Geri