• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık MHW-3BOMBER XPRESS 58

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan apisto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
16.000

apisto

Barista
İsim
Alpay Terazi
Daha fazla  
İsim
Alpay Terazi
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İzmir
Merhabalar,
1 ay önce ABD seyahatimde aldığım MHW-3BOMBER XPRESS 58 mobil espresso çanta set satılıktır. Toplamda 30/40 kez ancak kullanmışımdır. Benzer cihaz ve setlerin en iyisi diye biliyorum. (Kime göre neye göre 😀 )
58 mm sepetleri kullanabiliyorsunuz, üzerinde 18 gr mhw sepet var. Filtrelerini ve birçok akşamını hiç kullanmadım
Fiyat olarak aldığım fiyatı ve tüm dünyadaki satış fiyatı olan 350 Dolar düşünüyorum (16.000 TL)
Yer izmir , Tüm Türkiye ye ödeme sonrası kargo yapabilirim. 1000122071.jpg1000122076.jpg1000122073.jpg1000122075.jpg1000122075.jpg

Geri