• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Merhaba Dünya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu kulüp sayesinde kahve kültürümü ve ufkumu geliştirdim, geliştirmeye de devam ediyorum ancak daha önemlisi birbirinden değerli genç ve pırıl pırıl dostlar edindim. Bunların başında da sevgili @NoDRaC Suat geliyor. Bu kulup için neler düşündüğünü, yaptığını, yapmak istediklerini hayal bile edemezsiniz, görünenler görünmeyenlerin yanında buzdağının su üstünde kalan tarafı gibi... Buraya harcadığı enerjiyi, emeği, zamanı çoluğuna, çocuğuna ya da işine harcasa hem onlar çok daha mutlu olurlar hem de daha fazla para kazanır ancak o bunları nitelikli kahve kültürünün yaygınlaşması için harcamayı tercih ediyor... Ve bence büyük bir saygıyı da hak ediyor, ki ben kendisine büyük saygı duyuyorum. Ayrıca bilgisi, araştırmacı kişiliği ve bunları paylaşarak kendimi geliştirmemde çok katkısı olan sevgili @Kahveciningalaksirehberi Kahve Masası'ndan sevgili @teyyaredenkahve @PepukKahve , aylık alımlar için ciddi emek ve enerji harcayan @mvscoffee ve diğer tüm dostlar iyi ki varsınız ve burada bir araya gelmişsiniz. Bence konuya şöyle bakın, sizler dünyada ve bu ülkede nitelikli kahve ya da sadece kahve kültürünün yaygınlaşması için birer ilksiniz aslında... Çünkü bu kültür yeni bir kültür, kahvenin bu boyutuna dair bilgiler henüz çok taze ve kahve bundan fazlasını da hak ediyor... Bu forum ve hepiniz iyi ki varsınız, emeği geçen herkese tek tek teşekkür ediyor, tüm zorluklara rağmen çok daha ötesinin başarılacağını da biliyorum.

Bu kulüp sayesinde kahve kültürümü ve ufkumu geliştirdim, geliştirmeye de devam ediyorum ancak daha önemlisi birbirinden değerli genç ve pırıl pırıl dostlar edindim. Bunların başında da sevgili @NoDRaC Suat geliyor. Bu kulup için neler düşündüğünü, yaptığını, yapmak istediklerini hayal bile edemezsiniz, görünenler görünmeyenlerin yanında buzdağının su üstünde kalan tarafı gibi... Buraya harcadığı enerjiyi, emeği, zamanı çoluğuna, çocuğuna ya da işine harcasa hem onlar çok daha mutlu olurlar hem de daha fazla para kazanır ancak o bunları nitelikli kahve kültürünün yaygınlaşması için harcamayı tercih ediyor... Ve bence büyük bir saygıyı da hak ediyor, ki ben kendisine büyük saygı duyuyorum. Ayrıca bilgisi, araştırmacı kişiliği ve bunları paylaşarak kendimi geliştirmemde çok katkısı olan sevgili @Kahveciningalaksirehberi Kahve Masası'ndan sevgili @teyyaredenkahve @PepukKahve , aylık alımlar için ciddi emek ve enerji harcayan @mvscoffee ve diğer tüm dostlar iyi ki varsınız ve burada bir araya gelmişsiniz. Bence konuya şöyle bakın, sizler dünyada ve bu ülkede nitelikli kahve ya da sadece kahve kültürünün yaygınlaşması için birer ilksiniz aslında... Çünkü bu kültür yeni bir kültür, kahvenin bu boyutuna dair bilgiler henüz çok taze ve kahve bundan fazlasını da hak ediyor... Bu forum ve hepiniz iyi ki varsınız, emeği geçen herkese tek tek teşekkür ediyor, tüm zorluklara rağmen çok daha ötesinin başarılacağını da biliyorum.
Sizin deyiminizle altına ıslak imzamı atarım sevgili @mimds.

Bi şeyler yenilendi falan heralde bazı şeyleri kaçırmış olabilirim, ne olduğuna sonra bakarız.
Merhaba dünya.
Bıgün sabah kızım öyle dedi, kaçırma sebebim, merhaba.
Oğlum bugün abi oldu beyler bayanlar i, tüm kahveler benden!

Ne kadar güzelliklere vesile oldu kahveklubu; paylaşımlar, arkadaşlıklar....

@puspus ne güzel yazmışsın, ne güzel haberler.... Sağlıklı ve uzun ömürler dilerim ben de...

"İyi ki" denilenlerden oldu burası benim için de. @mimds Denizhan abinin üzerine yazılacak birşey kalmadı gerçi ama keyifler bol olsun diyorum madem kahveler hazır @puspus den :)

Yücel Abi ne güzel bir haber...
Musmutlu, sağlıklı bir hayat dilerim.😊

Bi şeyler yenilendi falan heralde bazı şeyleri kaçırmış olabilirim, ne olduğuna sonra bakarız.
Merhaba dünya.
Sağlıklı ve mutlu bir hayat dilerim ❤️😍

Merhaba dünya.

Ne güzel haber umarım sağlıklı mutlu ve başarılı bir ömrü olur :)

Merhaba dünya.

tebrikler sevgili @puspus mutlulukla sağlıkla büyüsün, bahtı açık olsun ❤️

Merhaba dünya.
Allah analı babalı büyütsün, bahtı açık olsun 🧿

Hayırlı olsun tekrardan herkese. Emeği dolu güzel bir forum. Umarım uzun yıllar devam eder. İlk kuruluşunu hatırlıyorum herkes çok heyecanlıydı. Arada o heyecan sönse dahi benim için kahvekulubu.net'in yeri ayrı.

Geri