• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Melitta Optima 100801 Zamanlayıcılı Filtre Kahve Makinesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Barlais
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar, ürün bende mevcut. Melitta zaten kahve ekipmanları için kendini ispat etmiş bir marka. Bu ürünü de araştırıp Nisan ayında almıştım ama 8-10 kere kullandım.

Hatta sadece eş dost gelince kullandığımdan, bir ara letgo da satışa çıkarmıştım :)

Demlediği kahve gayet tatmin edici. Tasarımı şık ve kompakt. Kullanımı ve temizliği kolay. Su haznesinin çıkıyor olması büyük bir avantaj. Su çıkış sıcaklığını elimdeki gıda termometresi ile ölçmeye çalışmıştım. 92-93 dereceleri görmüştüm ama çok sağlıklı bir ölçüm değil maalesef.

Merak ettiğiniz noktalar varsa sizin için çalıştırırım.

Bir kaç fotoğraf da ekliyorum.
D9EAEEFF-D87D-4370-A3E7-43A2B024E873.jpeg
CCE61388-89D4-4755-AA8E-B9A5D4914DF1.jpegCFD6C4EE-D025-444E-A33F-0AA43E89BAAF.jpeg

Merhabalar, ürün bende mevcut. Melitta zaten kahve ekipmanları için kendini ispat etmiş bir marka. Bu ürünü de araştırıp Nisan ayında almıştım ama 8-10 kere kullandım.
Yanıt için teşekkürler. Açıkçası Russel Hobs ile ilgili epey övgü duyunca direkt onunla mukayese ederek fikir almaya çalıştım. Filtre olarak ne kullanılıyor bu cihaz için. Blooming için bir programı var mı? Ve su püskürtme kısmı nasıl yani dengeli bir ıslatma sağlıyor mu? Şimdiden teşekkür ederim.

Yanıt için teşekkürler. Açıkçası Russel Hobs ile ilgili epey övgü duyunca direkt onunla mukayese ederek fikir almaya çalıştım. Filtre olarak ne kullanılıyor bu cihaz için. Blooming için bir programı var mı? Ve su püskürtme kısmı nasıl yani dengeli bir ıslatma sağlıyor mu? Şimdiden teşekkür ederim.

Filtre olarak Melitta 102 tipi filtreler kullanıyor. Büyük filtreleri kesince de uyuyor. Melitta filtrelerini de Hario/Kalita/Chemex filtreleri gibi düşünebilirsiniz. Özel filtreler.

Blooming programı yok.

Su püskürtme kısmında bir sorun görmedim. Demlediği kahveler lezzetli oluyor. Hatta bazen V60 dan da lezzetli olduğu oluyor.

Bu arada sık kullanmadığımdan çok fazla da tecrübem yok. Bu konu açıldıktan sonra 3-5 kere daha meraktan kullandım :)

Filtre olarak Melitta 102 tipi filtreler kullanıyor. Büyük filtreleri kesince de uyuyor. Melitta filtrelerini de Hario/Kalita/Chemex filtreleri gibi düşünebilirsiniz. Özel filtreler.

Blooming programı yok.

Su püskürtme kısmında bir sorun görmedim. Demlediği kahveler lezzetli oluyor. Hatta bazen V60 dan da lezzetli olduğu oluyor.

Bu arada sık kullanmadığımdan çok fazla da tecrübem yok. Bu konu açıldıktan sonra 3-5 kere daha meraktan kullandım :)

Alıp bir de biz deneyimleyelim o vakit :) Açıkcası kahve tüketimimi arttırır diye endişe ediyorum eğer iyi ise. V60 la işte filan uğraşmak zor haliyle

Arkadaşlar merhaba.Öncelikle iyi bayramlar.
2 hafta önce Melitta Look Perfection modelini aldım.Memnun gibiyim.Yalnız sıkıntı var...
Isıtma tablasının süresini bir türlü ayarlayamıyorum.Kılavuzdaki gibi ON/OFF tuşuna bastığımda yanıp sönen yeşil ışık 1 defa kesik yanıyor bekliyor tekrar yanıyor.2 defa üst üste yanmıyor yani.Ama hemen altındaki Cal tuşuna su sertliğini ayarlamak için bastığımda kırmızı ışık art arta yanıyor. Böylece kılavuzda şekilde gösterilen noktalara göre ayarlama yapılabiliyor.Ama ON/OFF kısmında tek sefer yandığı için bir anlamı kalmıyor ,ayar yapamıyorum.
Neden böyle ?

Geri