• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Mayıs 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Bu ay kim seçilsin?

• Whole Bean

Oy: 6 3.3%
  • Hound

Oy: 9 4.9%
  • Lot

Oy: 18 9.8%
  • Pangea

Oy: 7 3.8%
  • Cho

Oy: 26 14.2%
  • Clean Cup

Oy: 26 14.2%
  • Kernel

Oy: 20 10.9%
  • Montag

Oy: 40 21.9%
  • A4

Oy: 31 16.9%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Kavurucudan herhangi bir açıklama yok daha

o kadar insan burada oy veriyor, yazıyor-çiziyor da firma gelip bir açıklama yapamıyor mu ? bu kapalı iletişimin amacı nedir ?
tripli firma da hiç çekilmiyor, ergenlikten çıkarlar umarım :)
Demekki firma oylamayı çok önemsemiyor.

Açıklamayı size biz yapıyoruz zaten arkadaşlar. Firma bize bir iş planı sundu, biz de kabul ettik. Bir firma seçilmiş olabilir ama kimseye daha önceden malum olmadığı için her an tetikte bekleyecek halleri yok. Şu an Antalya'da olmaları gerekiyor, sonra daha Coffex var, yoğun bir aya denk geldik. Sonuç başlığında yazdığım üzere başlığın kilidi 5'inde açılacak. Bir şey yazsınlar da 30'unda paylaşayım diye bir talebim olmadı çünkü belki 1 haftada bir şeyler değişecek; önceden bir şeyler söyleyip sonra zora düşmenin anlamı yok. Normalde firma üst klasman kahvelerinde %10 gibi bir oran verirken ricamızı kırmadılar ve %30 gibi büyük bir oran verdiler, ayın 5'inde de başlığı açtığım gibi diğer bilgiler girilir. Neden böyle bir tepki içerisinde olduğunuzu anlamakta güçlük çekiyorum.

Açıklamayı size biz yapıyoruz zaten arkadaşlar. Firma bize bir iş planı sundu, biz de kabul ettik. Bir firma seçilmiş olabilir ama kimseye daha önceden malum olmadığı için her an tetikte bekleyecek halleri yok. Şu an Antalya'da olmaları gerekiyor, sonra daha Coffex var, yoğun bir aya denk geldik. Sonuç başlığında yazdığım üzere başlığın kilidi 5'inde açılacak. Bir şey yazsınlar da 30'unda paylaşayım diye bir talebim olmadı çünkü belki 1 haftada bir şeyler değişecek; önceden bir şeyler söyleyip sonra zora düşmenin anlamı yok. Normalde firma üst klasman kahvelerinde %10 gibi bir oran verirken ricamızı kırmadılar ve %30 gibi büyük bir oran verdiler, ayın 5'inde de başlığı açtığım gibi diğer bilgiler girilir. Neden böyle bir tepki içerisinde olduğunuzu anlamakta güçlük çekiyorum.
Ben dolunaya bağlıyorum :D

Ben açıkçası sevindim. Firmayı yakından tanımıyorum. Bu fırsat olur benim icin. Evet indirim yapıyorlar arada ama denildiği gibi üst kahvelerde indirim az oldugu icin hiç alamamıştım. Forumda da pek konusulmuyor. Kahveleri hakkında tartışalım hep beraber.

Bir de festival dönemi oldugu için kalite düşüş olur mu endişem vardi. O da çözüldü. Ayın 5i bekleyelim bakalım.

Teşekkür ederim bütün emek verenlere

Mayısın son haftası komple tatil olursa, kargo sorunu falan derken, 3 haftalık bir alım süreci olacak galiba.

Merhaba,

Kod birazdan aktif olacaktır. Herkese iyi bir indirim donemi geçmesini diliyorum. Sipariş yoğunluğuna göre 1-2 gün gecikme yaşanabilir. Anlayışınızı bekliyoruz🙏🙏 Bunun dışında bir sorunuz olursa burayı da takip edeceğim.

Uğur,

Sinirli stok veya yeni eklenecek kahveler var mi acaba?
Stok konusunda bir kaç kahvede durumu gözlemleyeceğim, gerekli durumda size daha önceden bilgi veririm fakat şu an için sıkıntı gözükmüyor hemen bitecek diye düşünmenize gerek yok.

Yeni bir kahve eklemeyeceğiz şimdilik. Bir değişiklik olursa onu da siteden takip edebilirsiniz.

Geri