• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Mayıs 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Bu ay kim seçilsin?

• Whole Bean

Oy: 6 3.3%
  • Hound

Oy: 9 4.9%
  • Lot

Oy: 18 9.8%
  • Pangea

Oy: 7 3.8%
  • Cho

Oy: 26 14.2%
  • Clean Cup

Oy: 26 14.2%
  • Kernel

Oy: 20 10.9%
  • Montag

Oy: 40 21.9%
  • A4

Oy: 31 16.9%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
A4 denediğimde kavrum derecesi yüksekti, pek beğenmemiştim yanlış hatırlamıyorsam.

Clean Cup varken denemek istiyorum.

Hangisi en açık kavuruyor acaba?
:)

kavurma profili ve kahve çeşitliği—Montag

Hound olsun bu ay

Montag’i sectim ve bunun iki nedeni var.

1. Cesitliligi digerlerinden iyi.
2. Loring kavurma makinesine gecis yapmislar, hem hayirli olsun demis oluruz hemde makine sonuclarini test etmis oluruz.

Firmalara dair yorumlarım; Hound ile yaşadığım son deneyimden sonra kendilerine karşı soğudum açıkçası. Uzun zamandır gitmiyorum. A4 Kahve'yi çok severim. Ayda min 2-3 kez uğrarım. Bence toplu alım için seçkileri yetersiz gibi. Gittiğim zamanlarda hemen hemen her çekirdeklerini V60 olarak denedim. En keyifli kahve Monteblanco idi. Diğer filtre kavrum olan çekirdekleri de güzel ama en dikkat çeken kahve Monteblanco. İnanılmaz bir gül notası alıyorsunuz ve arkasında hafif bir çarkıfelek meyvesi dokunuşu var. Eğer seçki genişleyecekse kesinlikle A4. Whole Bean bir süredir gözüme takılan bir kavurucu. Kendileri oldukça yeni sanırım, bir bilgim yok ama seçki yine çok az. Lot'u uzun süredir istiyorum. Önceki toplu alımda denk gelemediğim için merak ettiğim bir kavurucu ve paketleme çok hoş açıkçası! Sanırım Ankara'dan bir kavurucu olsun deyip A4 diyeceğim. Umarım seçkiyi genişletirler.

Açıkçası şaşırdım. Ay içerisinde %30-40'a kadar indirim yapan bir firma. Neden tekrar indirim için aylık alımlarda bu kadar fazla insan bu firmaya oy atar anlamış değilim. Muhtemel buradaki konuları yada firma indirimlerini takip etmedikleri için.
Benzer yorumu yapacaktım, vazgeçtim beklenmedik tepkiler gelebilir diye. Daha da enteresan kısmı, firmanın bu oylama esnasında indirimi vardı. Şimdi o fiyatları kaldırmışlar. Umarım Montag tarafı şaşırtır bizi. Herkes için güzel bir ay olsun

Açıkçası şaşırdım. Ay içerisinde %30-40'a kadar indirim yapan bir firma. Neden tekrar indirim için aylık alımlarda bu kadar fazla insan bu firmaya oy atar anlamış değilim. Muhtemel buradaki konuları yada firma indirimlerini takip etmedikleri için.
Kesinlikle katılıyorum. Hatta ve hatta bu kadar sık kahvesine ulaşabilme imkanımız olan bir firma ki zaten severek kullanıyoruz. Seçilmemiş firmalar denenebilirdi.Ya da uzun zamandır seçilmeyenler

Geri