• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DaunterM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DaunterM

Arkadaşlar cidden mi ya?
İsim
Mustafa Yıldıran
Merhaba Arkadaşlar

Öncelikle ankete katılan her (437) üyeye çok teşekkürler. Mayıs ayı toplu alım anketinde 1. çıkan firma Williams Roastery (167 oy) olurken 2. Coffee Department (34 oy) oldu. 3.Firma(31 oy) ise Old School Roastery oldu.

1.olan Williams Roastery (@William ) ile iletişime geçtik ve hemen hazırlıklara başladıklarını ilettiler. Şimdiden güzel bir alım ayı olmasını diliyoruz.

Sorularınız olursa anketle ilgili @Daunterm veya @kahveanalisti mesaj atarsanız sevinirim. Şimdiden herkese iyi alımlar!

Alımla ilgili detaylar aşağıda!

Bu indirim kuponu ile Williams Roastery ile yaptığımız görüşmelerde kahvelere %20’lik bir indirim sağlanacak. Buna ek olarak %5’lik kısım ile depremzedelere destek olabilmek için bir fon oluşturulacaktır. Yani %25 değerinde bir indirim arkadaşlar. Burada %5 oranında yapacağımız alımlarla güzel bir destek Fonu oluşturacağımıza inanıyoruz.

Kahvelerde geçerli İNDİRİM KODU

View hidden content is available for registered users!

Merhaba arkadaşlar,

Öncelikli güzel ve bol kahveli bir ay olsun hepimiz için :)

Ufak bir bilgilendirme geçmek istiyorum;

Geçen ay başı cafemizin yanını kiraladık, bununla ilgili şantiyemiz salı günü başlıyor. Bizim için çok yoğun bir süreç, çok ciddi bir telefon trafiğimiz var, bunula ilgili toplu alımla siparişlerle veya kahve sorularınızı forum üzerinden iletmenizi rica edeceğim( özel mesaj olarak veya bu konu başlığında). Hergün cevaplamaya çalışacağım mesajları, en azından bu alımla ilgili odağımız bölünmeden tek bir platform üzerinden yardımcı olursak daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Ayrıyetten önümüzdeki hafta SCA yarışmaları var kavurmacımız Levent Kalaycıoğlu cezve ibrik yarışmasında hakem, ben haftaiçi Roasteryde olacağım kargo çıkışlarını durdurmayacağız ama ufak tefek aksaklıklar olabilir yoğunluğa bağlı olarak, elimizden geleni yapacağız.

Ücretlendirme;

Fiyatlarla ilgili çok ufak bir şeye değinmek istiyorum, şuan fiyat güncellemesi yapmayı düşündüğümüz bir ürün yok.
14 Mayısta secimler var, bununla ilgili öngeremediğimiz dövizin nasıl tepki vereceği.
Ciddi bir artış olursa maalesef bunu yansıtmak durumundayız, ufak artışlar olursa bununla ilgili bir güncelleme yapmamıza gerek yok.

İndirimi %20 olarak tanımladık kahvekulubü için, ekstra %5 te deprem bölgesine yardımcı olan sizin seçtiğiniz bir kuruma bağışlanacak. Bende Antakyalı olarak ailem deprem bölgesinden çıkıp geldiler ilk günden beri hala elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz, forumca böyle ince bir düşünceniz içinde ekstra teşekkür ederim 🙏 Hala çok fazla insanın, ailenin yardıma ihtiyacı var.

Stok durumları için de bilgilendirme;

Colombia - Rafael Amaya için stoğu 20 paket olarak güncelledik elimizde çok az kaldı belki bir kaç paket fazladan olabilir, stoklar bitince sayım yapıp kaçtane kaldı ise siteye ekleyeceğiz.

Colombia - Monteblanco için stoğu 40 paket olarak güncelledik elimizde çok az kaldı belki bir kaç paket fazladan olabilir, stoklar bitince sayım yapıp kaçtane kaldı ise siteye ekleyeceğiz.

Ruanda - Muhondo için stoğu 7 paket olarak güncelledik elimizde çok az kaldı belki bir kaç paket fazladan olabilir, stoklar bitince sayım yapıp kaçtane kaldı ise siteye ekleyeceğiz.

Costa Rica - El Mirador ortalama 25 kg kadar var stok limitini açmadık azalınca stok miktarını yazıp güncelleyeceğiz.
Brazil - Santos hiç bir stok problemi yok
Peru - Cafe Del Futuro hiçbir stok problemi yok
Brazil - Sousa 2 çuval elimizde güncel bir stok problemi yok

Haftaya stoklara eklenecek 2 kahvemiz var.

Kahvelerin biri Jairo Arcila Natural 200h - Caturra
Diğeri ise @raistlin nin Roasterye getirdiği ve çok beğenerek çarptığımız bir kahve 😅 Wilder Lasso Washed EF2 -Red Bourbon ( tahmini nem kaybı ile beraber kavrulmuş 13.5 kg)

Paketlerimiz;

100g valfsiz, zipli
250g vafli, zipli
1kg valfli, zipli

Kargo ile ilgili;

Haftaiçi hergün kargo çıkışımız var, cumartesi ve pazar günleri kargo çıkışımız yok.
İndirimli hali 350tl üstü kargolarımız ücretsiz gönderim.
350 tl altı siparişler 35tl kargo ücreti.

Sadece Yurtiçi kargo ile çalışıyoruz başka bir firma ile gönderim yapılmayacaktır.

Gönderim limitimiz ve ücretimiz ile ilgili güncelleme yapmayı düşünüyorduk fakat kahvekulubü alımından sonra yapmaya karar verdik :)
Normalde şuan kargo ücreti maliyeti bizim tarafımıza 35 tl den daha yüksek.

Bu ayki yoğunluktan dolayı sipariş notlarına elimizden geldiği kadar dikkat edeceğiz fakat ileri tarihli sipariş isteklerini yoksaymamız gerekiyor, barkodu bastırdıktan sonra kayıp olması, unutulması günlerin gibi problemlerden size mahcup olmak istemediğimizden dolayı.

Toplu alım dışında toptan satışlarımız devam etmekte, havaların güzelleşmesiyle yoğun bir ay bizi bekliyor. Ufak tefek gecikme, aksaklıklar olabilir bununla ilgili affınıza sığınıyorum şimdiden 🙏

Hayırlı ve bereketli olsun Siftah Bizden dedik alıma katıldık bakalım :)

Alıma 12910 sipariş numarası ile katıldım. Uzun zamandır beklediğim bir indirimdi.Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

Ben de 12913 sipariş numarası ile katıldım.
emeği geçenlere teşekkürler :)

Emeği geçenlerin eline sağlık #12924 ile katıldım

Denemek istediğim kahvelerin stoğu bitmiş :/ bu ayda faydalanamadık indirimden

Dükkanın büyümesine çok sevindim, Jairo ve diğer deneysel kahve gelince alım yapacağım.Her şey istediğin gibi gider umarım @William
Teşekkürler :)

Jairo arcilla ve red bourbon için profilleri otutturtuk sadece paketteki kartların siparişlerini yarın geçeceğiz önümüzdeki haftaya sarkar gibi duruyor, şöyle bir karar aldık satış fiyatı olarak 380tl ye çıkarmayı düşünüyorduk paket maliyetinden bir tık daha fazlasını indirip 370tl ye çıkarmaya karar aldık 250g lık paketlerde valfli ve zipli olarak önünde de kahve bilgilerinin yer aldığı stickerımız olacak sadece diğer kahvelere koyduğumuz ekstra kutu olmayacak. Sizleride bekletmemiş oluruz bu sayede.

Her ay sorulan soruyu bu sefer ben sorayim: Espresso icin onerilen cekirdek/ler hangisi?
Brazilya santos cafede standart kullandığımız espresso çekirdeği, tüm çekirdeklerimizden de cafede espresso bazlı tüm içecekleri yapıyoruz.
Gövdeli kahvelerden hoşlanıyorsanız Brazil santosu öneririm.
Daha meyvemsi asiditesi bir tık daha yüksek kahvelerden hoşlanıyorsanız Brazil Sousa.
Dengeli ve naranciye için Peru Cafe del Futuro :)

Brazilya santos cafede standart kullandığımız espresso çekirdeği, tüm çekirdeklerimizden de cafede espresso bazlı tüm içecekleri yapıyoruz.
Gövdeli kahvelerden hoşlanıyorsanız Brazil santosu öneririm.
Daha meyvemsi asiditesi bir tık daha yüksek kahvelerden hoşlanıyorsanız Brazil Sousa.
Dengeli ve naranciye için Peru Cafe del Futuro :)
sousa aldım ancak v60 tarifi bulunmuyor v60 uygun mudur kavrum

Geri