• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Mayıs 2022 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği - Anket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Siz sevmemiştiniz zaten ama başkalarının sevdiği Lakto Fermente bile bitti, geriye pek bir şey kalmadı.

Kronotrop'un son gelen zammına göre abonelik fiyatları aynı kaldı. İlla kronotrop denemek isteyen değerlendirebilir. Hatta üyeliğini şimdi başlatıp gönderimlerini yeni kahveler çıkınca bile yaptırabilir diye biliyorum.

Abonelik konusunda tam bilmiyorum opsiyonları. Ama sevdiğim bir yer Kronotrop. Kaç senelik hukuk var. Daha iyi seçimlerle devam etmesini isterim. Yoksa gidişat iyi değil.

Forum yorumları olumluydu diye hatırlıyorum. Spada kazanırsa onu da denemek isterim. Üçüncü ihtimali düşünmem lazım.

Ekli dosyalar

• xx.jpg
    xx.jpg
    9.3 KB · Görüntüleme: 96
Probador Collectiva merak etttiklerimden, bu sebepten işaretleedim. bu arada yeni üyeyim, aylık kahve alım süreci ile ilgili bilgi verebilicek olan arkadaş var mıdır, anket sonrası süreç nasıl işliyor?

Probador Collectiva merak etttiklerimden, bu sebepten işaretleedim. bu arada yeni üyeyim, aylık kahve alım süreci ile ilgili bilgi verebilicek olan arkadaş var mıdır, anket sonrası süreç nasıl işliyor?
Merhaba burada konu ile ilgili genel bilgilere erişebilirsiniz. Oylama bittikten sonra gönüllü arkadaşlar kazanan firma ile indirim için görüşüyorlar sonra alım için yeni konu açılıp firma yada alım ekibindeki arkadaşlar gerekli bilgilendirmeyi yapıyorlar. Genelde indirim kodu tanımlanıyor ay başından sonuna kadar kullanılıyor.

Kronotrop'un çekirdek seçkisi hiç bu kadar kötü olmamıştı. Santa Rosa'yı saymazsak geriye kalan kahveleri hiçbir durumda tercih etmem.
doğrudur bişey diyemem lakin nitelikli kahvenin ülkemize yerleşmesinde ciddi bir katkısı olduğu da gerçek olduğundan, kullandıkları kavurma makinesinin hatırına en azından renk katar diye düşünüyorum.

Reçetenizi paylaşabilir misiniz,Fermantasyon ağırlıklı mı oldu bir de?
Öğütme: Commandante 26 klik
Ekipman : Aeropress
Miktar: 14 Gr
Metod : Ters
Çift filtre kağıdı
Su Sıcaklığı: 86 derece
50 gr blooming 5 sn kadar aeropressi sallama 30.saniyeye kadar bekleme,ardından 225 ml'ye kadar tek döküş, 10 sn kadar karıştırma 2.10'a kadar bekleme ve 20 sn'de press. Kokular gayet belirgin ve tatlı bir fincan,afiyet olsun

Öğütme: Commandante 26 klik
Ekipman : Aeropress
Miktar: 14 Gr
Metod : Ters
Çift filtre kağıdı
Su Sıcaklığı: 86 derece
50 gr blooming 5 sn kadar aeropressi sallama 30.saniyeye kadar bekleme,ardından 225 ml'ye kadar tek döküş, 10 sn kadar karıştırma 2.10'a kadar bekleme ve 20 sn'de press. Kokular gayet belirgin ve tatlı bir fincan,afiyet olsun
Tarifi Nestle pure life la uyguladım, v60 ta meyveli sonuçlar alıyodum, bu tarifle hafif mayhoş rahatsız etmeyen fermente tatlar aldım,güzel kompleks bi çekirdek, aynı çekirdeği preondan da deneyeceğim, reçete için teşekkürler.

Kavrumları ile ilgili hep güzel yorumlar okudum. Önceden alım yapılmamış yeni bir kavurucuya şans vermek daha iyi. Hiç denemedim, merak ediyorum. Kernel diyorum.

herkes neden bu kadar heyecansız?

Selamlar,

Şahsi tespit ve kanaatim anket süresinin uzun olması,anket süresi kısa iken aynı vakitlerde oy kullanan çok fazla üye olduğu için bir çok tırnak içerisinde “muhabbet” dönüyordu lakin süre uzun olduğu için oyunu kullanan pek dönüp arkasına bakmıyor tartışmalarda soğumış oluyor.

Yine şahsi kanaatim bu şekilde heyecanı az lakin daha saygılı ve daha sağlıklı bir oylama olduğu.

Geri