Şu an Santa Rosa da gözükmüyor, sadece Kenya Mururandia ve Peru Huabal var.Kronotrop'un çekirdek seçkisi hiç bu kadar kötü olmamıştı. Santa Rosa'yı saymazsak geriye kalan kahveleri hiçbir durumda tercih etmem.
Şu an Santa Rosa da gözükmüyor, sadece Kenya Mururandia ve Peru Huabal var.Kronotrop'un çekirdek seçkisi hiç bu kadar kötü olmamıştı. Santa Rosa'yı saymazsak geriye kalan kahveleri hiçbir durumda tercih etmem.
Şu an Santa Rosa da gözükmüyor, sadece Kenya Mururandia ve Peru Huabal var.
Siz sevmemiştiniz zaten ama başkalarının sevdiği Lakto Fermente bile bitti, geriye pek bir şey kalmadı.
Kronotrop'un son gelen zammına göre abonelik fiyatları aynı kaldı. İlla kronotrop denemek isteyen değerlendirebilir. Hatta üyeliğini şimdi başlatıp gönderimlerini yeni kahveler çıkınca bile yaptırabilir diye biliyorum.
Merhaba burada konu ile ilgili genel bilgilere erişebilirsiniz. Oylama bittikten sonra gönüllü arkadaşlar kazanan firma ile indirim için görüşüyorlar sonra alım için yeni konu açılıp firma yada alım ekibindeki arkadaşlar gerekli bilgilendirmeyi yapıyorlar. Genelde indirim kodu tanımlanıyor ay başından sonuna kadar kullanılıyor.Probador Collectiva merak etttiklerimden, bu sebepten işaretleedim. bu arada yeni üyeyim, aylık kahve alım süreci ile ilgili bilgi verebilicek olan arkadaş var mıdır, anket sonrası süreç nasıl işliyor?
Çok güzel fermente bir kahve bu aralar aeropreslede iyi sonuçlar aldım, ankette çıkmazsada denemenizi tavsiye ederim.Spada Cordillera del Fuego meraktan ölüyorum![]()
Reçetenizi paylaşabilir misiniz,Fermantasyon ağırlıklı mı oldu bir de?Çok güzel fermente bir kahve bu aralar aeropreslede iyi sonuçlar aldım, ankette çıkmazsada denemenizi tavsiye ederim.
doğrudur bişey diyemem lakin nitelikli kahvenin ülkemize yerleşmesinde ciddi bir katkısı olduğu da gerçek olduğundan, kullandıkları kavurma makinesinin hatırına en azından renk katar diye düşünüyorum.Kronotrop'un çekirdek seçkisi hiç bu kadar kötü olmamıştı. Santa Rosa'yı saymazsak geriye kalan kahveleri hiçbir durumda tercih etmem.
Öğütme: Commandante 26 klikReçetenizi paylaşabilir misiniz,Fermantasyon ağırlıklı mı oldu bir de?
Tarifi Nestle pure life la uyguladım, v60 ta meyveli sonuçlar alıyodum, bu tarifle hafif mayhoş rahatsız etmeyen fermente tatlar aldım,güzel kompleks bi çekirdek, aynı çekirdeği preondan da deneyeceğim, reçete için teşekkürler.Öğütme: Commandante 26 klik
Ekipman : Aeropress
Miktar: 14 Gr
Metod : Ters
Çift filtre kağıdı
Su Sıcaklığı: 86 derece
50 gr blooming 5 sn kadar aeropressi sallama 30.saniyeye kadar bekleme,ardından 225 ml'ye kadar tek döküş, 10 sn kadar karıştırma 2.10'a kadar bekleme ve 20 sn'de press. Kokular gayet belirgin ve tatlı bir fincan,afiyet olsun
Anket kapanmamış bileherkes neden bu kadar heyecansız?
herkes neden bu kadar heyecansız?
herkes neden bu kadar heyecansız?